2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ... 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
اواااا خاکتوسررر  باید چیکا کنم؟  اخ کدوم خری میاد من و طلسم کن  فقط نگو دعا نویس

نه بابا از بی خوابی هستش 

تبریزی هستی 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگ مردم چی؟ 😭😭😭😞😞😞

چرا بمیری کفتر شامسی  مگه الکیه؟

نظم و نظام هستی کشکی کشکی ست؟  

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

عزيزم زياد از گوشي استفاده نميكني؟ مخصوصا متنايي كه تو صفحه ي مشكي تايپ سده باشه خيلي رو بينايي و ديدن راه راه تاثير داره

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
نه بابا از بی خوابی هستش  تبریزی هستی

ن 

بی خ ابی کحام بود من شبا ساعت 1و نیم 2 خوابم یمیره البته دیشب 4 خ ابن برد تا ساعت 11  11 و نیم 

مثلا بعضی وقتا اینجور عصبی میشم دیشبم بینیم گرفته بود 

برا اوندهی خوابم نبرد بعد عصبی شدم 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

عزيزم زياد از گوشي استفاده نميكني؟ مخصوصا متنايي كه تو صفحه ي مشكي تايپ سده باشه خيلي رو بينايي و دي ...

چرا اسدفادم زیاد 

رمان میخونم متنای مشکی تو ص سفید تایپ شدا

چی میگ ؟😂 

کی من چی میگم؟

متوجه نمیشی    

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
قرآن بخون فلق ناس آیه الکرسی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کن

ارشب قران نیخونم حالا هر سوره بلش 

قبل خواب لیه الکرسی و چهار قل میخونم 

ناسم میخونم 

حرز امام علی ع نوشتم رو کاغذ تا کردم گذاشتم زیر بالشتم

چرا الان فمیدم 🤪😂

ن  بی خ ابی کحام بود من شبا ساعت 1و نیم 2 خوابم یمیره البته دیشب 4 خ ابن برد تا ساعت 11   ...

برا تقویت اعصابت یه چیزی سرچ کن ببین چی خوبه بخور 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
برا تقویت اعصابت یه چیزی سرچ کن ببین چی خوبه بخور 

خب چرا لینجور عصبی میشم دلم میخاد خودمو بزنم و همینکارم کردم 

من اصن اینجور نبودم