2821
2789
عنوان

حامله ام😀✌

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 49 پست
ای جان مبارکه عزیزم ایشالا سایه شما و همسرتون همیشه بالا سرش باشه و به سلامت بدنیا بیاد و خدا دامن م ...

متن تاپیک و بخون تنبل خانوم😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خلاصه این خانم این دخترو که به دنیا اورد میگه نمیخوامش و چند روز بعد ترخیصش به همسایه ما زنگ میزنه ب ...

والا زنه بهترین کارو کرده ببین شوهره به کجا رسوندتش که از پاره تنش گذشته....ولی حداقل آینده بچه رو به بهترین شکل ساخته وگرنه میشد همین دخترهای بیچاره ای که به راحتی به دست پدر به دلیل گناه نکرده کشته میشن...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خلاصه این خانم این دخترو که به دنیا اورد میگه نمیخوامش و چند روز بعد ترخیصش به همسایه ما زنگ میزنه ب ...

خداروشکر دادنش دست انسانهای بافرهنگ و باسواد ..مطمئن باش خدا اون بچه رو دوست داشته که نذاشته تو اون خانواده بزرگ بشه ...( هرچند از اخلاق خانواده جدیدش نمیدونیم،) ولی مطمین باش فردا همین دختر بچه میشه باعث سربلندی خانواده جدیدش ...ان شاالله

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
تموم شد همین بود😂😂😂

دوس داشتم از آینده اون بچه هم بگی یا واکنش پدرش بعد رفتن بچه

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
ایشالا هرچی خدا میخواد😀😍

نخند منم مثل خودت فعلا بچه نمیخوام.اولین بارم بود همیشه جلوگیری داشتیم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
یه همسایه داریم سه تا پسر داره شوهرش دختر میخواد اینا رو یکی یکی اوردن ب امید دختر😁

😂😂😂😂😂

مردا همشون دختر میخوان

دیشب شوهرم میگفت اگه یه دختر بیاری برام دنیا رو میریزم به پات😂😂😂 گفتم واسه خودم هوو نمیارم✌😀😉😄

متن تاپیک و بخون تنبل خانوم😑

خوندم درباره اون خانم که شوهرش پسر میخواست

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز