2777
2789

به نظرتون برم دنبال درس و کنکور یا شوهر کنم؟

خودم خیلی دوست دارم پرستار بشم و کار کنم چون خودم عاشق محیط بیمارستانم اصلا عشق میکنم اونجا وقتی تو بیمارستانم اصلا زندگی لذت بخش یه لبخند رو لبمه عاشق شغل پرستاریم 

ولی کلا از کنکور نا امیدم چوووون خیلی رقابت بالاس اول سهمیه ها   بعضیام با پول برا خودشون رتبه میخرن بقیم مدارس غیر انتفاعی و .... خب شانس اونا خیلی بیشتره پول دانشگاه ازادم که ندارم اصلا 

یه وقت هایی فک میکنم قید درس رو بزنم برم دنبال ازدواج و .....

ولی خب اخه پسری که منو بگیره هم خودش بچس هنوز کار و زندگی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون برم دنبال درس و کنکور یا شوهر کنم؟ خودم خیلی دوست دارم پرستار بشم و کار کنم چون خودم عاشق ...

ببین منم کنکوریم انقدرررر اینا رو گفتن همه رو نا امید کردن سهمیه دارن قبول خیلیا نامردی میرن میشینن تو دانسگاه ها اما هستن کسایی که فقط با سعی. و تلاش خودشون کنکور قبول میشن اگه به پرستاری علاقه داری هدفت رو پرستاری بزار و شروع به خوندن کن هر کیم هر چی گفت اصلن محل نده فقط رو هدفت تمرکز کن و براش تلاش کن و درس بخون

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
ببین منم کنکوریم انقدرررر اینا رو گفتن همه رو نا امید کردن سهمیه دارن قبول خیلیا نامردی میرن میشینن ...

اره خودمم میگم نباید به خاطر یه وضعیت بد خودمو بندازم تو وضعیت بد تر 

حالا ازدواج کنم هزار تا مشکل و جنگ اعصاب میگیرم ولی الان مثل بچه ادم ه گوشه نشستم درسمو مخونم فوقش دوسال هم پشت کنکور باشم بلخره که قبول میشم مگه نه؟😕

اره خودمم میگم نباید به خاطر یه وضعیت بد خودمو بندازم تو وضعیت بد تر  حالا ازدواج کنم هزار تا ...

اره بابا یه خوبی ای که کنکور نظام جدید دارن اینه خیلی کتاب محور شده تمرکزت رو بزار بخون برا منم دعا کن قبول شم دیگه نزدیکای کنکوره واقعا خسته شدم ولی بازم میخونم به هدفم برسم

کلاس چندمی؟

عاشق شدن مثل گوش دادن به صدای پیانو توی یه کافه شلوغ می مونه،اگه بخوای به اون صدای قشنگ گوش کنی باید چشم هات رو ببندی از بقیه ی صداها بگذری و اون ها رو نشنوی,صدای خنده ها،گریه ها،به هم خوردن فنجون ها....تو واسم اون صدای قشنگ بودی که من به خاطرش هیچ صدایی رو نشنیدم:))
من میرم یازدهم  انشاا... که قبول میشی چی دوست داری قبول بشی؟

پزشکی دیگه😂😂ولی خب دارو و دندون هم میپسندم این سه تا رو قبول شم میرم وگرنه که میمونم پشت کنکور

پزشکی دیگه😂😂ولی خب دارو و دندون هم میپسندم این سه تا رو قبول شم میرم وگرنه که میمونم پشت کنکور

اهان انشاا.....

حالا من زیاد پزشکی دوست ندارم به رشته های پیرا پزشکی بیشتر علاقه دارم

ولی از نظر من یه سال پشت کنکور بمونه ادم کنکور سال بعد رو خیلی خوب میده 

چون سال دوازدهم هم درسای خودته هم لاس کنکوز و ازمون های تست هست هر روزم تا سه و چهار مدرسه حالا این وسط باید درس های سال دهم و یازدهم هم بخونی اصلا نمیشه ادم وقت کم میاره 

ولی سال بعدش خوبه چون دیگه مدرسه و گیرو گور معلما نیست هر روز میتونی از صبح تا شب بخونی و تست بزنی تازه وقت برا دوره کردن هم میاری