2777
2789
عنوان

کشیدن قلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 83 پست
خدا هر چی بخواد همون میشه ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد خدا ب کیا بچه میده اه اه

يعني چي اين حرفت؟؟يعني هر كي قليون بكشه حق مادر شدن نداره؟

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همچین جمله ای گفتم مگه😕😕😕

من از زمین تا اسمون مشکل دارم با معتاد و اعتیاد

اصلا بحثشو با من نکن بزار مهربون بمونم😆

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خدا هر چی بخواد همون میشه ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد خدا ب کیا بچه میده اه اه

😳مگه شیشه میکشیده بنده خدا یه قلیون که این حرفارو نداره

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
خیلی چیپ یه خانوم قلیون بکشه . همین طور یه لوله بکنه دهنش دودشو بده بیرون .خب ‌که چی😐

توی دورهمی حس کنم دوست دارم بکشم حتما میکشم و اصلا از نظرم نه چیبه نه خز 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من همچین جمله ای گفتم مگه😕😕😕 من از زمین تا اسمون مشکل دارم با معتاد و اعتیاد اصلا بحثشو با من ن ...

خب گفتي خدا به كيا بچه ميده اه اه ،ناراحت شدم،چون منم قليون ميكشيدم ،حالا نميخواد ادا اژدها وارد ميشود رو در بياري😁

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜

خیلی کار بدیه اخه.ادم کشته😏.

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

اوناییکه باافتخارمیگن ماکشیدیم وسیگارو...کشیدن همه که مشکل دارنمیشه بچه هاشون

ممکنه بچه بیناییشوازدست بده یاممکنه قلبش به مشکل بخوره!

اولی سالم موندخواهشاسر دومی رعایت کنیدحتی دوران شیردهی!

هنوزیه سری بیماریهاعلتش مشخص نشده مثل اختلالات اوتیسم وبیش فعالی و...ممکنه مصرف دخانیات توی شمااین نتایجوبده!!!!!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خیلی کار بدیه اخه.ادم کشته😏.

بعضي وقتا فكر ميكنم بعضيا اگه يه قدرتي داشتن چي به روز مردم مياوردن ،

اوناییکه باافتخارمیگن ماکشیدیم وسیگارو...کشیدن همه که مشکل دارنمیشه بچه هاشون ممکنه بچه بیناییشوازد ...

من با افتخار نگفتم اما هوس ميكردم بدجور مرسي از راهنماييت

اوناییکه باافتخارمیگن ماکشیدیم وسیگارو...کشیدن همه که مشکل دارنمیشه بچه هاشون ممکنه بچه بیناییشوازد ...

من خودم گاهی میکشم توخونه ام دارم

ولی نه شیردهی نه بارداری لب نزدم!

جای بحث وکل کل واینکه بگیدنت کارمون بدنبوده برای بچه ی بعدیتون تجارب تونواستفاده نکنید!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
تو برای این ناراحت شو که قلیون میکشی نه برای اه اه😝 نکنین این کارا رو با خودتون باید از خدا بخوام ...

بهشت دودي 😁

بعضي وقتا فكر ميكنم بعضيا اگه يه قدرتي داشتن چي به روز مردم مياوردن ،

واقعانم سالاری میکردن سرمردم😏

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
بهشت دودي 😁

نه دیگه اونجا ممنوعه😒

چیزای بد فقط مخصوص این دنیاست😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا