2777
2789
عنوان

کارم شده گریه😥😥😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست
نمیدونم ولی ریسکم بالا بود دکتر با یه لحن بدی باهام حرف زد و منو فرستاد برا آزمایش حالم ازش بهم م ...

بلافاصله یا تو۱۸هفته؟

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡

عزیزم منم ان تیم بالا بود حتی آمینوسنتزم دادم غربالگیری بعدی و یه ازمایش نمیدونم چی چی کلا همه چی رو به دقت بررسی کردن ولی خداروشکر همش سالم لود الانم پسر گلم ۳ماهس تو بغلم داره میخوابه😍نگران نباش محض احتیاط یه امینوسنتز بده فقط خیالت راحت میشه

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم ، دوباره میفرستن ازمایش تکرار میکنی ،۹۹ درصد اونایی که متوسط میزنن تو ازمایش بعدی عددشون ...

خدا ازدهنت بشنوه تا۱۸ هفته من هزار بار دق میکنم

عزیزم منم ان تیم بالا بود حتی آمینوسنتزم دادم غربالگیری بعدی و یه ازمایش نمیدونم چی چی کلا همه چی رو ...

اخه امینو میگن باعث سقط میشه

خدا ازدهنت بشنوه تا۱۸ هفته من هزار بار دق میکنم

وای نه عزیزم خیالت راحت راحت باشه ، ببین تو دوروبریام هرکییییییی رفته ازمایش داده همین مشکلو داشته ولی ازمایش بعدی حله ،خود دکتر گفت ۹۰ درصد بعدی جوابش خوبه ،اصلا اصلا نگران نباش ،چهل روز حدیث کسا بخون بهت قول میدم همه چی اوکی ،فقط الکی داری به اون بچه استرس میدی ،اروم باش بسپار به خدا

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
وای نه عزیزم خیالت راحت راحت باشه ، ببین تو دوروبریام هرکییییییی رفته ازمایش داده همین مشکلو داشته و ...

مرسی از دلداریت عزیزم

چشم حتما🧡💗❤

ای بابا برامن۱۸ هفته نوشت

خب دیگه چون ریسکت کمه ۱۸ هفته نوشته اگه بد بود همون ۱۵ هفته مینوشت ،پس دیگه کلا خیالت راحت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اخه امینو میگن باعث سقط میشه

نه عزیزم پیش یه دکتر مجرب بری اصلا. ولی عوضش خیالت راحت میشه. البته اینم بگم من حدودا۱۵،۱۶ دادم ولی تا جوابش اومد شد۱۸هفته پس تو هم که قرارا۱۸ هفته یه ازمایش دیگه بدی دیگه لازم نیس آمینو بدی. اصلا استرس نداشته باش بهت قول میدم کنجدت هیچیش نیس همونطور که خالصانه با خدا حرف زدی تو امضات خدا هم مراقبش هس خیالت راحت عزیزم❤

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
نه عزیزم پیش یه دکتر مجرب بری اصلا. ولی عوضش خیالت راحت میشه. البته اینم بگم من حدودا۱۵،۱۶ دادم ولی ...

فدات بشم عزیزم مرسی اروم شدم