2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون میخورن امام کاظم من خودمم می خورم ولی بابام بدتر شده😭😓

هر ۸ ساعت بده بپاشن تو گلوشون نسخه کانل گذاشتم برات بالاتر به خدا من از طب اسلامی خیلی نتیجه گرفتم دندون پسرم ترک خورده بود به خاطر کرونا دکتر نبردم سعد زدم خوب شد دندونش جوش خورد

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
بابا چرا اینجوری میکنی بخدا اگه بترسونیشون بدنشون ضعیف میشه کرونا بیشتر خودشو نشون می ده فقط ۲۴ ساعت ...

الان تو اتاق دارم گریه می کنم نمیدونم که مامانم نمیذاره نزدیکشون بشم😥😭

الان تو اتاق دارم گریه می کنم نمیدونم که مامانم نمیذاره نزدیکشون بشم😥😭

ماسک بزن ، غذای مقوی هم درست کن ، اگه بهشون نرسی ضعیف میشن فقط مایعات خیلی مؤثره

مغـرورها احـساسی ترند :))
بستری نمیکنن؟اخه حالش بد باشه باید بره بیمارستان

نه گفتن بدتر شد بیارید الان بابام یکسره سرفه می کنه و غذا هم نمیخوره مامانم هم الان اومده گفتن مثبته برا اونم 

هر ۸ ساعت بده بپاشن تو گلوشون نسخه کانل گذاشتم برات بالاتر به خدا من از طب اسلامی خیلی نتیجه گرفتم د ...

آره کلا داروهای طب اسلامی مصرف می کنن از مرکز طب اسلامی گرفتن 

ماسک بزن ، غذای مقوی هم درست کن ، اگه بهشون نرسی ضعیف میشن فقط مایعات خیلی مؤثره

اها ممنونم میگم باز مامانم غذا اینا میخوره بابام میگه اشتها ندارم خودم بدتر دارم نابود میشم

اها ممنونم میگم باز مامانم غذا اینا میخوره بابام میگه اشتها ندارم خودم بدتر دارم نابود میشم

اگه غذا نخوری و به خودت نرسی ممکنه انرژی بدنت کم بشه راحت کرونا میگیری شده به زور ی قاشق غذا به بابات بده

قابلی نداشت

مغـرورها احـساسی ترند :))