2777
2789
عنوان

دوکلام حرف حق(از نظر من) :)

359 بازدید | 68 پست

اونروز همسایه طبقه پایینمون که آقای جا افتاده ای بود اومد گفت: من میخوام این واحدو بفروشم تا با باغی که فروختم و پاداش بازنشستگیم برای پسرم که تازه ازدواج کرده، تو محله ای که دوست دارن( محله لاکچری اصفهان) یه آپارتمان بخرم!

.من در جا کرک و برگم ریخت که چرا باید یه پدر مادری دار و ندارشو بده برای اینکه بچه اش میخواد ازدواج کنه، نسلو ادامه بده یا به اعتقاد من با امنیت کامل و تعهد زارتان زورتان داشته باشه؟

.بعد از اون طرف هم فکر کردم خب معمولا اکثر پدر مادر ایرانی هم خیلی چیزها رو به اسم «زشته»، «مردم چی میگن»، «یکم از فلانی یاد بگیر» به خورد بچه هاشون دادن و جلوی رشد و خود ساختگیشون رو گرفتن صرفا جهت اینکه فکر میکردن بیشتر از هرکس دوستش دارن!

.

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

پس شاید لازمه تا ابد جور جهاز و خونه و سیسمونی بچه اشون رو بکشن!

تازه من یکیو میشناختم چندسال یه بار که وسایلش قدیمی میشد یا دکورشو میخواست عوض کنه باز مامان بابا عروس براشون میخریدن!

.

نمیدونم! شاید تقصیر خودشونه! پدر مادری که انتظار داره بچه اش مطیع و بله قربان گو باشه و به سلیقه خودش زندگی کنه، باید هم یه جاهایی از خودش مایه بذاره چون یه بچه متکی به فرض ۳۰ ساله تربیت کرده.( حالا بعضیا هم تحمیل کردن، مایه هم نذاشتن)

.

همین پارسال بود یه دختریو دیدم که باباش یه کارخونه داشت و‌ وضعشون توپ بود، وقتی دختره خواسته بود با مدرک مرتبط خودش کار کنه، باباش گفته بود: بیخود! مگه اونجا چقدر بت میده؟ بیا پنج برابرشو من بت میدم اما بشین خونه!

.

والا یه اعتقادی مثل منم خوب نیست که میگم تا نمیتونم سقف بالای سر و‌ نعلبکی فنجونمو خودم تهیه کنم، برای چی باید یه خانواده جدید تشکیل بدم؟

از اون طرف انقدر همه چی وحشتناک چندبرابر شده که دارم فکر میکنم یه زوج جوون و جویای نام اگه بخوان خودشون آهسته و آهسته با درآمد معمولی یه زندگی نقلی و بدون تجملات تشکیل بدن، چندسال نوری طول میکشه؟

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

با این حال دیروز تو گشت و گذارمون برای خونه عوض کردن، یه خونه تازه عروس دوماد دیدیم که فاجعه سال بود!

یازده تا قابلامه یه گوشه رو هم چیده بودن به عنوان دکور!

دوتا ویترین سلطنتی بزرگ کریستال چک!

دوباره اونور پنج تا دیگه قابلامه!

پنکه!

چهار مدل قوری کتری در دکور!

مبل های غول پیکری که به زور تو خونه اشون جا میشد!

مگه اینهمه واقعا نیازه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منبع: دکتر غزل

خانواده ها اصلا واجب نیس کاری بکنن 

ولی بعصی وقتا کمک بد نبس

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
خانواده ها اصلا واجب نیس کاری بکنن  ولی بعصی وقتا کمک بد نبس

کمک مشکلی نیس

ولی بعضیا فک میکنن خانواده شوهر یا عروس وظیفشونه و توقعای بیجا دارن

همین امروز تو نی نی سایت کلی این موردی دیدم!!!

⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩ از-خودمون-شروع-کنیم#  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا