mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان تستر+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست خانمامن دیشب تسترگرفتم بعدنوشته که اول نیم ساعت خالی روشن کنید بعدمن رودرجه۲۲۰ولت گذاشتم حین کارهی خاموش میشه دوباره خودم میذارم رواون درجه..یعنی اتومات میکنه؟تودفترچه اش چیزی ازاتومات نزده..خودمم نبودم شوهرم گرفته گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/04/16 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 پس مال اینه وقتی بالا و پایین روشن میکنی گرمای داخل زیاد میشه اوماتیک خاموش میشه بعد از چند دققه دوب ... عه خوب پس خیالم راحت شد..فک کردم خرابه..مرسی ک گفتی..واس شمام همینجوریه؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
azii76 عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 8150 اخه صدای ساعته میومدهنوز..من خودم چندبارهی درجشوروشن کردم مال منم اینطوریه بعد خاموشی هی صدای تیک تاک میاد پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️
خاله_تپله عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 310 اخه صدای ساعته میومدهنوز..من خودم چندبارهی درجشوروشن کردم نیاز نیست خاموش میشه دوباره درجشو روشن کنی خودش دوباره روشن میشه وقتی گرما داخلش متعادل بشه خدایا تو بسازی قشنگتر
خاله_تپله عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 310 عه خوب پس خیالم راحت شد..فک کردم خرابه..مرسی ک گفتی..واس شمام همینجوریه؟ آره مال منم همینجوره منم فکر میکردم خرابه ولی زنگ زدیم به فروشنده برامون توضیح دادمیخواهی توش چیز درست کنی نیاز نیست بالا پایین روشن کنی عزیزم اول پایین روشن کن چند دقیقه آخرشم بالا روشن کن که روش یه کم طلایی شه خدایا تو بسازی قشنگتر
دختراردیبهشتی۳ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 745 مبارکه استارتر بسلامتی چن خریدی ومارکش چیه آخه منم میخوام بخرم فکرکنم خیلی کاربرد داره تو خونه امیدوارم به همه خواسته هاتون برسین*اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم*
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 آره مال منم همینجوره منم فکر میکردم خرابه ولی زنگ زدیم به فروشنده برامون توضیح داد میخواهی توش چیز ... مرسی گلم خیلی لطف کردی😘😊 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 مبارکه استارتر بسلامتی چن خریدی ومارکش چیه آخه منم میخوام بخرم فکرکنم خیلی کاربرد داره تو خونه فدات سلامت باشی..۱۱۰۰خریدم عزیزم..مارکش پارسان است😊 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍