2777
2789
من از وقتی خبر بارداری خواهر شوهرم شنیدم یه جوری شدم اصلا مخصوصا که هی میگفت ناخواسته بود 

اینجوری که کلی به خودت استرس میدی سعی کن آروم باشی

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من سینه هام ماه دوم بارداری حساس شد علائم تو هر فردی متفاوته انشالله باردار باشی عزیزم تا موعدت ب ...

شما که بارداری حتما دعات مستجاب میشه برام دعا کن لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد یه هفته بی بی چک جواب میده؟

با یه بار اقدام نمیشه

باید مرتب نزدیکی داشته باشی

و موعد پریودت بی بی چک بزنی

اون‌موعق دقیق نشون میده

بعد یک هفته از اقدام که اصلا نشون نمیده

ممکنه منفی نشون بده و ناامید بشی

پس به حرف من گوش کن و روز موعدت بی بی چک بزن

حالتومیفهمم بعدازازدواج من خواهرشوهرم حامله شدزایید اون یکی خواهرش حامله شدسقط شدیه خواهرش الان بارد ...

اره منمدجاریم و خواهرشوهرم دو تاشون بعد من ازدواج کردن خواهرشوهرم‌حامله شد زایید بعدش جاریم اونم زایید بعدشم این یکی حواهرشوهرم جدیدا باردار شده دیگه انقدر ناز میکنه انگار چی شده ... منم یکم دلم گرفته 😭😭

دکتر گفت تادوسال همینجوری اقدام کنم  اگه نشد بعدبرم دنبال مشکلم الان نمیدونم چیه ولی شوهرم واری ...

اگه تهرانی برو پیش دکتر قلاوند خیلی خوبه اولین کسی که تو ایران درمان نازایی رو اورد.. یکی از فامیلامون ده سال بود باردار نمیشد پیش این که رفت بعد ۸ ماه حامله شد 

اره منمدجاریم و خواهرشوهرم دو تاشون بعد من ازدواج کردن خواهرشوهرم‌حامله شد زایید بعدش جاریم اونم زای ...

وای منم ازاداهای خواهرشوهرم حالم به هم میخورد یه ذوقی داشت انگارشکم اولشع حالاسومی بودامن حسودنیستم ولی دل کسیوآب کردن کارخوبی نیست

وای منم ازاداهای خواهرشوهرم حالم به هم میخورد یه ذوقی داشت انگارشکم اولشع حالاسومی بودامن حسودنیستم ...

جلوی کسی که بچه نداره نباید این کارارو کرد شاید دلش بشکنه ...

2790
2778
2791
2779
2792