2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام قربونت برم تو چطوری  با کی کات کردی🙊

با عشق ۳ سالم :)

اینم تاپیکش بود ک ترکوندم

ما ۳ ساله باهمیم و قرار بود سال چهارم دوستی ازدواج کنیم یعنی سال بعد 

ولی بهونه اورد گرونی و تورم و ... منم گفتم عیب نداره دوسال بیشتر منتظر میمونم اما دیشب گفت من تا ۶ سال دیگه اصلا برنامه ای برای ازدواج ندارم تورم و گرونیه توانایی ندارم ممکنه حتی ۶ رو بکنم ۷ یا ۸ سال😐 بعد ببین ما از هم خیلی دوریم سالی یبار میاد همو میبینیم 

گفتم تو انتظار داری من ۶ سال دیگه صبر کنم؟ با این شرایط؟ رابطه ای ک پشت تلفنه و سالی یبارم همو نمیبینیم ؟ چه تضمینی برای ۶ سال دیگه داری؟ اگه میای دوسال دیگه نامزد کنیم باشه من ۱۰ سالم منتظر میمونم اما اگه نمیای من صبر نمیکنم اصلا حرفی باهات ندارم 

گفت باشه 

گفتم برو هر وقت شرایطتت اوکی شد بیا خدافظ

نذار یه کاربر لیلی نامی عکسا رو بر میداره پخش میکنه تو تاپیکا

مهم نیست عقده ای جایی نمیتونه بزاره

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

عکس کیکم گفتن شکل ایزوگامه    

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
با عشق ۳ سالم :) اینم تاپیکش بود ک ترکوندم ما ۳ ساله باهمیم و قرار بود سال چهارم دوستی ازدوا ...

کار خوبی کردی دنبال بهونع بودع الکی داشتی عمرتو صرفش میکردی 

شک نکن پشیمون میشع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)