واقعا هم مردم آزاری کردی چون من کیکام خوب میشه خیلی خوشمزه ست ولی چون وسط اسباب کشی هستیم نه وسیله های پختش دم دستمه
نه جرات میکنم موادش رو بخرم
نوش جان🌺
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کیک فنجونیه دیگ تو فنجون سرو میشه😂کجا دیدی در اومده از فنجون؟؟
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
در میاد عزیزم باید قبل ریختن مایع تو فنجون کف فنجون رو روغن بمالی
دوتا تخم مرغ به مدت 5دیقه میزنیم بعد نصف لیوان شکر بهش اضاف میکنیم یکم دیگه هم میزنیم بعدش دو سوم لیوان شیر. نصف لیوان روغن. ی لیوان سر خالی آرد. دو سوم وانیل. ی قاشق سرخالی پکینگ پودر رو مخلوط میکنین ی دو سه دیقه هم میزنیم فنجوناتونو چرب کنیدبزارین تو قابلمه یا ماهیتابه دو سومش آب جوش بریزید ی دم کنی بزارید روش زیرش هم کم باشه 30تا40دیقه بزارین بپزه