2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 55 پست
عزيزم به شما ربطي نداره اين چيزا  اونكه كمك نخواسته ازتون ،نگرانيتون خيلي عجيبه  نگرانيد ...

😂

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خود ارضایی اگر از تحریک شدن باشه یا از طریق ماساژ کلیتوریس، ولی هیچ دخولی نباشه  دیگه پرده پا ...

بامعاینه مگه میفهمن؟ خیلی گناه بزرگیه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
نخونن خب سایت زنونست

اینوبخودشون بگو🥴سایت زنونه نیس خاخور جان

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
بستگی به نوع خود ارضاییش داره ایلبته اینم باید بدونه همه خانوم ها خونریزی ندارن  در شب زفاف

بهش گفتم. اگه نداشتی نگران نباش 

شاید ارتجاعی  هست 

بدتر استرس زیاد شد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

چرا ربط ندارد دوستمه ها مهم زندگیش  یعنی زندگی دوستتون براتون مهم نیست

نه والا من همين جوري سرخود نگران نيستم كه شايد دوستم اسيب زده باشه 

خب شايد هم اسيب نزده باشه !!!!

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بهش گفتم. اگه نداشتی نگران نباش  شاید ارتجاعی  هست  بدتر استرس زیاد شد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

شوهرش باید بدونه یعنی قبل ازدواح باید یرید مشاوره قبل ازدواج که اینا رو یه شوهرشون بگن که اگه خون نیومد اشکال نداره  دیگه استرس نداره

بخدا دوستم  من مجردم

به دوستت بگو خود ارضایی از گناهان کبیره است وسعی کنه ان را ترک کنه وتوبه کنه درضمن خودارضایی باعث میشه شخص دیگه از رابطه جنسی با همسرلذت نبره ولی به دوستت بگو رابطه ترسی نداره وفقط بایدریلکس باشه.