2777
2789

تلفات خیلی بالا رفته امروز گفتن ص160 نفر فوت کردن

،یه مدت بشبنیم تو خونه والا بهتره اینتوبه شدن هست

فیلماشون رو میبینم دلم میسوزه براشون😓

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی می ترسم دیروز جوگیر شده بودم میخواستم برم باشگاه به مربیم پیام دادم دوباره موندم توش روم نمیشه بگم نمیخوام مجبورم بگم برنامه تو خونه بده😅

نور بر تاریکی پیروز است🕊

پسر خاله من رو هفته ی پیش دفن کردند.کرونا داشت😔

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
منم خیلی می ترسم دیروز جوگیر شده بودم میخواستم برم باشگاه به مربیم پیام دادم دوباره موندم توش روم نم ...

اره بابا 

میخی بری باشگاه برای سلامتیت 

ولی ممکنه بیشتر در خطر باشی 

پس خونه باش

سلام ببخشید استارتر خواااااهش میکنم این دو تاپیکو گزارش بزنین ینفره شناختم تاپیکامو دیده دوس ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
کرونا خلط هم داره؟

نمیدونم عزیز

برای هرکس متفاوته 

یکی ممکنه اصلا تب نکنه و بدن درد داشته باشه 

بکی هم ممکنه اسهال و استفراغ داشته باشه 

هیچیش معلوم نیست

وقتی با افتخار تاپیک مراسم عروسی میزنن اعتراض میکنی هرچی که لایق خودشون و فرهنگ نداشته‌شونه میگن 

دیگه چیکار کنیم 

دایی‌م فوت شد ده روز پیش مادرم عاشق برادرش بود همه‌مون سوختیم از مرگش نمیتونستیم هم بریم، جوون بود سکته کرد مادرم تلفنی به مادربزرگمو و خانوادش تسلیت گفت....

خب مادل نداریم 

ما عزیزامون عزیز نیستن؟!

فرهنگ#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))