2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم یه کم قربون صدقه توی دلم میره.فوری جبهه میگیره نمیدونم چرا به خدا بچه من جاای بچه داداشم رو نمیگیره چرا از الان حسودی به بچه جنین اخه

خدایا به امید تو

میگفتی  هرکسی جای خودش عزیزه ..جمع چه موقعه اس خدایی تواین کرونا خوب جرات میکنید

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
میگفتی  هرکسی جای خودش عزیزه ..جمع چه موقعه اس خدایی تواین کرونا خوب جرات میکنید

واقعا همش استرس دارم.شوهرمم میگه بلایی سر تو بچه بیاد از چشم خودت میبینم😀

خدایا به امید تو
باید میگفتی کاش بیشتر تحقیق میکردیم میفهمیدیم انقدر افکارت پوسیده اس

به خدا بچه داداشم عشق ماست عزیزه انگار تیکه ای از خودمونه ولی بازم این کارا چه معنی میده

خدایا به امید تو

بیخیال . تو الان حرص میخوری ک چرا اون حسودی میکنه؟بزار هرچقدر میخواد حسودی کنه.نی نی تو دلت حس الانت رو میفهمه شاد باش عزیزم‌.

مامان و بابا منم دختر منو بیشتر از بقیه نوه ها دوست دارن دختر شیرین تر و دلبر تره.حالا بزار لباس گل گلی تنش کنی زلزله میشه توی خونه مامانت🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
واقعا همش استرس دارم.شوهرمم میگه بلایی سر تو بچه بیاد از چشم خودت میبینم😀

انشالله که سلامت باشی اما احتیاط کن بارداری زیاد تو مهمونیا نرو حالا حرفای چرت و پرت شنیدن بکنار خدایی نکرده آدم مریضم بشه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
انشالله که سلامت باشی اما احتیاط کن بارداری زیاد تو مهمونیا نرو حالا حرفای چرت و پرت شنیدن بکنار خدا ...

قربونت بشم اشتباه کردم اشتباه که شاخ و دم نداره😀 از بس تو خونه بودم داغون بودم همه هم دعوام کردند حق دارین خدایش😀

خدایا به امید تو
قربونت بشم اشتباه کردم اشتباه که شاخ و دم نداره😀 از بس تو خونه بودم داغون بودم همه هم دعوام کردند ح ...

🌹🌹به حرفای زن داداشتم فکر نکن از بقیه به اندازه شعورشون باید توقع داشت اونم اندازه وسعش اظهارنظر کرده