2777
2789
عنوان

خیلی گرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 25 پست

ینی اینجوری پیش بره هیچی نمیشه خرید

یه سفر نمیشه رفت

گناه ماهایی که با کلی زحمت و بدبختی ازدواج کردیم چیه که باید اینقدر تو تنگنا و سختی زندگی کنیم

منم تا دلتتتت بخواد 

گاهی شبا از غصه خوابش نمیبره جوونیمون تو مشکلات اقتصادی گذشت تاومیخوای برسیرتورم سزیعتر میره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز دوتا اسباب بازی پلاستیکی برای دخترام گرفتم شد ۳۰۰ تومن اما چاره چیه اونا هم بچن و دلشون میخ ...

وای خدا کمک کنه به اونایی که بچه دارن

واقعا کمر شکنه هزینه های بچه

وای خدا کمک کنه به اونایی که بچه دارن واقعا کمر شکنه هزینه های بچه

بخدا سه تا کتاب قصه واسه پسرم گرفتم شد ۷۰ تومن ..دیگه داریم رَد میدیم ..این چ مملکت کوفتیه نصیب ما شد ..بخور بخورش واس مسئولینه بدبختیو نداریش واسه مردم بدبخته ..الهی خدا لعنتشون کنه و ب زمین گرم بخورن ....چرا خدا جوابمونو نمیده تا کی این همه ظلم و بدبختی و فلاکت ..😣😢😭😭

گاهی شبا از غصه خوابش نمیبره جوونیمون تو مشکلات اقتصادی گذشت تاومیخوای برسیرتورم سزیعتر میره

منم همینطور 

گاهی تا مرز سکته میرم بدبختی ما اینه تو بدهی انداختنمون چون سال به سال حقوق شوهرمو نمیدن و هر وقت اعتراض کردیم وام میدن به جای حقوقش که خودش باعث بدهکاریه بیشتره 

هیچ جا هم نیست که استعفا بده بره کار کنه

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
منم همینطور  گاهی تا مرز سکته میرم بدبختی ما اینه تو بدهی انداختنمون چون سال به سال حقوق شوهرم ...

عیب نداره حداقل میگم تنمون سالمه خداروشکر 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
بخدا سه تا کتاب قصه واسه پسرم گرفتم شد ۷۰ تومن ..دیگه داریم رَد میدیم ..این چ مملکت کوفتیه نصیب ما ش ...

اره به خدا گل میگی 

امروز به مادرم میگفتم مرزا که باز شه میرم پناهنده میشم یا هر چهارتا تو راه میمیریم یا خوشبخت میشیم 

این مملکت مملکت نمیشه

عیب نداره حداقل میگم تنمون سالمه خداروشکر 

ای بابا خواهر دواز جون شما یکم دیگه بگذره اون سلامتیمونم با استرس و اعصاب خوردیا از دست میدیم

وای خدا کمک کنه به اونایی که بچه دارن واقعا کمر شکنه هزینه های بچه

اره به خدا بچه ها حسرت به دل همه چی میمونن آخرشم 

والا مردم تلاشم میکنن زحمتم میکشن اما همش بدتر میشه

اره به خدا گل میگی  امروز به مادرم میگفتم مرزا که باز شه میرم پناهنده میشم یا هر چهارتا تو راه ...

کاش میشد واقعا از این خراب شده بریم ...میگن مسلمونیم ولی از صدتا کافر و خدانشناس بدترن ..کدوم مسلمونی انقدر دزدیو اختلاس میکنه کدوم مسلمونی خون مردمو میکنه تو شیشه ... واقعا ما دهه ۷۰ ها واقعاااااا سوختیم جزقاله شدیم اوج جونیمون تو مریضیو فقر داره میگذره

کاش میشد واقعا از این خراب شده بریم ...میگن مسلمونیم ولی از صدتا کافر و خدانشناس بدترن ..کدوم مسلمون ...

هیچ جا مثل این خراب شده نیس بخدا من حاضرم برم از اینجا تو راه بمیرم اما اینجا نمونم دق مرگ بشم