2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 31 پست
این محاسبش از همه سخت تره

از روی تقویم معمولی اولین روز آخرین پریودتو پیدا کن ببین چند شنبه میشه که ۱۷اردیبهشت چهارشنبه بود

همینجوری از چهارشنبه هفت روز هفت روز برو جلو یعنی فقط چهارشنبه هارو بشمار. الان برا شما تا ۱۱تیر شد ۸هفته ۴روزم تا ۱۵تیر میمونه.

میشه ۸هفته و ۴روز به این راحتی

منم فردا میشم ۸هفته

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی تقویم معمولی اولین روز آخرین پریودتو پیدا کن ببین چند شنبه میشه که ۱۷اردیبهشت چهارشنبه بود ه ...

به سلامتی انشالله خدا نی نی تونو حفظ کنه و صحیح و سلامت دنیا بیاد،دکتر رفتین؟

به سلامتی انشالله خدا نی نی تونو حفظ کنه و صحیح و سلامت دنیا بیاد،دکتر رفتین؟

ممنون همچنین😊

من ۷هفته و ۳روز رفتم سونو 

سن جنین از روی سونو با تاریخ پریود معمولا یه هفته تفاوت داره. گفت از روی سونو ۶هفته و۲روزته فقط ساک خالی دیده شد. حالا ۸هفته و ۱روز دوباره قراره برم ببینم جنین تشکیل شده یا نه

دکترا خیلی استرس میدن ک جنین تشکیل نشده یا قلب نداره یا ساک خالیه ترجیح دادم صبرکنم باراول ۱۰هفته بر ...

وای من اگه صبر کنم که شوهرم منو روانی میکنه از دکتر بیشتر استرس میده. هی میگه برو دکتر برو دکتر 

یعنی بگم آخ دلم زنگ بزن دکتر نمیفهمه هرچی میگم طبیعیه درد و تهوع.🤯🤯🤯🤯

وای من اگه صبر کنم که شوهرم منو روانی میکنه از دکتر بیشتر استرس میده. هی میگه برو دکتر برو دکتر  ...

😐😂😂😂😂😂😂.نه شوهر من میگه هر جوری تو راحتی آخه بارداری ک مشکل داشته باشه بعضی وقتاکه بینی داره یا بالاخره ی علائمی داره وقتی روندش طبیعیه چرااسترس بدم

😐😂😂😂😂😂😂.نه شوهر من میگه هر جوری تو راحتی آخه بارداری ک مشکل داشته باشه بعضی وقتاکه بینی داره ...

کلا راجع به همه چی اینجوریه آخه عین دارکوب تو مغز آدم هی یه حرفو تکرار میکنه.

البته من عدد بتام خیلی پایین بود بعد خیلی رفت بالا بعد لکه بینی داشتم که تموم شد. ولی کلا مدلشه😖😖😖

کلا راجع به همه چی اینجوریه آخه عین دارکوب تو مغز آدم هی یه حرفو تکرار میکنه. البته من عدد بتام خیل ...

اصلا نگران نباش منم همش ب خودم استرس میدادم بعد گفتم ولش کنا هزارتا اتفاق میفته خدا بخواد نگه داره نگه می‌دارد نخواد هم نگه داره هرکاری کنم نمیشه

اصلا نگران نباش منم همش ب خودم استرس میدادم بعد گفتم ولش کنا هزارتا اتفاق میفته خدا بخواد نگه داره ن ...

ایشالا هر کی بچه تو راهی داره سلامت باشه. سه شنبه برم سونو ببینم جنین تشکیل شده یا نه🤔

انشالله با خبرای خوب بیای حتما بهم بگو

سلام واااای خدا خیلی خوشحالم

با کلی استرس رفتم سونو ببینم بالاخره جنین تشکیل شده یا پوچه

دیدم خداروشکر جنین و قلبش هردو تشکیل شده بود.

ایشالا که همه این لحظه رو با دل خوش تجربه کنن