2777
2789
عنوان

سرویس طلای عروسیم زرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 55 پست
الان یکی میاد میگه وااااایییی داری تو کرونا عروسی میگیری. جوری که زردی طلات یادت بره

مگه دروغ میگن؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄پس تشویق کنن؟؟؟

اگه تو فضای مجازی باشی احتمالا عکس دامادیو که تو عروسیش کرونا گرفته رو دیدی 

الان فک کردی خیلی با نمکی که اینو گفتی؟؟؟
و

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصالتا شیرازیم اتفاقا 😁

🤔🎈بسلامتی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
مگه دروغ میگن؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄پس تشویق کنن؟؟؟ اگه تو فضای مجازی باشی احتمالا عکس دامادیو که تو عروسیش ...

شوهر من روتخت ای سیو اگه کسی عزیزش رو تخت بیمارستان باشه با هزار دستکاه بهش این چرتو پرتا رو نمیگه شوهرم رعایت هم میکرد نکه نمیکزد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عهد قجز چیه اینکه دوماد یه هدیه ای روز عروسی جلو بقیه بده نشانه عهد قجریه؟🤔🎈

سرویس رو بله...عهد قجر این کارو میکردن

حتما ده نفر هم میریزن سر عروس که بندازن گوش و گردنش

همسر من تو تالار موقع رقص با مادرا به هر کدوم از مادرا یه انگشتر و به منم یه زنجیر و پلاک هدیه داد

سرویسو تو تالار بدن به عروس انگار که با یه تیر دو نشون بزنن

عهد قجز چیه اینکه دوماد یه هدیه ای روز عروسی جلو بقیه بده نشانه عهد قجریه؟🤔🎈

روز عقد داماد سر سفره عقد سرویس طلا رو هدیه میده که بعد عزوس واسه عروسیش بندازه💖🌺

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
شوهر من روتخت ای سیو اگه کسی عزیزش رو تخت بیمارستان باشه با هزار دستکاه بهش این چرتو پرتا رو نمیگه ش ...

ایشالله که زورتر خوب میشه 

تقصیر همینا
که وضع اینقدر خرابه همه چیزو به مسخره میگیرن

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
سرویس رو بله...عهد قجر این کارو میکردن حتما ده نفر هم میریزن سر عروس که بندازن گوش و گردنش همسر من ...

اهام شما مال کدوم کشورید که رسومات اصل ایرانی رو عهد قجری میدونید اونوقت؟ 

پز.زیر.پوستی#  

😓🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
 روز عقد داماد سر سفره عقد سرویس طلا رو هدیه میده که بعد عزوس واسه عروسیش بندازه💖🌺

خب ما جدا جدا میدیم اون خانوم دارن به رسومات توهین میکنن 

مثلا یه سردیس شب عقد میدیم یکی دیگه عروسی🎈😊

مگه دروغ میگن؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄پس تشویق کنن؟؟؟ اگه تو فضای مجازی باشی احتمالا عکس دامادیو که تو عروسیش ...

نه چیزی من چیزی رو گفتم که این روزا تو تایپیکها زیاد شده جروبحث‌هایی که هیچ کدوم از طرفین قانع نمیشن اخر عروسیشون رو میگیرن. واقعیتش خودم مخالفم خودم تو همچین شرایطی گیر کردم ماه بعد عروسی برادرشوهرمه از استرس نمیدونم چی کار کنم، شوهرم گفته اگه کرونا بگیرم بهم مرخصی استعلاجی که هیچ از دم اخراجم میکنن😖

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒

مراسم نمی خوایم بگیریم. صرفا لباس می پوشم میرم آتلیه عکس می گیرم و با مامان و بابامون شام می خوریم و میریم سر زندگی ان شاالله.فقط تو فکر عکس های آتلیه ام.

سرویس رو هم سر عقد دادن و همون رو برای عروسی فکر کردم باید بپوشم. 

البته خدا رو شکر که اون موقع گرفتن، اقلا پس اندازه برای زندگیمون که یه وقتی بفروشیم. با این قیمت های طلا...

ایشالله که زورتر خوب میشه  تقصیر همینا که وضع اینقدر خرابه همه چیزو به مسخره میگیرن

بخدا نه عروسی رفتیم نه مهمونی نه شیرینی گرفتیم نه کیک تولدی اخرش این شد وای بهه حال اوناکه رعایت نمیکنن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اصالتا دارابیم.الان سروستانم.خانوادمم شیرازن

خوشبختم همشهری😊🎈ماهم دارابیم ولی الان شیراز