میدونم خیلیا سرویس خیلی ساده دارن و شوهرم و مادرش زحمت کشیدن. اما اصلا نظر من رو نپرسیدن و رفتن یه سرویس زرد زرد خریدن. من طلای سفید دوست دارم. حالا با لباس عروس، اون همه زردی به نظرم قدیمی میاد و یاد عروسی عمه م میفتم. چی کنم؟ برم از کسی سرویس سفید قرض کنم برای عکس های عروسی؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
روز عقد داماد سر سفره عقد سرویس طلا رو هدیه میده که بعد عزوس واسه عروسیش بندازه💖🌺
خب ما جدا جدا میدیم اون خانوم دارن به رسومات توهین میکنن
مثلا یه سردیس شب عقد میدیم یکی دیگه عروسی🎈😊
مگه دروغ میگن؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄پس تشویق کنن؟؟؟ اگه تو فضای مجازی باشی احتمالا عکس دامادیو که تو عروسیش ...
نه چیزی من چیزی رو گفتم که این روزا تو تایپیکها زیاد شده جروبحثهایی که هیچ کدوم از طرفین قانع نمیشن اخر عروسیشون رو میگیرن. واقعیتش خودم مخالفم خودم تو همچین شرایطی گیر کردم ماه بعد عروسی برادرشوهرمه از استرس نمیدونم چی کار کنم، شوهرم گفته اگه کرونا بگیرم بهم مرخصی استعلاجی که هیچ از دم اخراجم میکنن😖
مراسم نمی خوایم بگیریم. صرفا لباس می پوشم میرم آتلیه عکس می گیرم و با مامان و بابامون شام می خوریم و میریم سر زندگی ان شاالله.فقط تو فکر عکس های آتلیه ام.
سرویس رو هم سر عقد دادن و همون رو برای عروسی فکر کردم باید بپوشم.
البته خدا رو شکر که اون موقع گرفتن، اقلا پس اندازه برای زندگیمون که یه وقتی بفروشیم. با این قیمت های طلا...