2777
2789
عنوان

از دست دخترم دیووونه شدم بخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست
اخه همه جارو غذا میکنه وبا دستای کثیفش میماله به همه جا

خب میتونید یه پارچه بزرگ پهن کنید

یه لباس مخصوص هم بزارید برای غذاش

بهش بگید دوس داری خودت غذاتو بخوری؟

دوس داری بمالی به صورتت و پاهات و دستات؟

اگه دوس داری میتونی این کارو انجام بدی بشین رو این پارچه و غذات رو بخور نیم ساعت دیگه میام و بشقابت رو میبرم

مدرس زبان انگلیسی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی رو واسه خودتون سخت نگیرید

شاید باورتون نشه من خودم مبل هارو جابه جا میکنم تا دخترم رو دیوار با مداد نقاشی بکشه بازیش که تموم شد  دوتایی باهم تمیزشون میکنیم

مدرس زبان انگلیسی❤️
نه عکسش رو پروفایلمه اسمشم السا هست    

موکت روتازگیاشستم بیاوببین چه فاجعه ایی به باراوردباشون چایی میخوره میریزه اب میخوره میریزه میوه رومریزه روموکت همچی ریخته روش حال به هم زن شده ماه دیگه اگه خدابخوادوخونمون کامل شدقراره بریم خونمون اونجامیشورم دیواراروببین چه نقاشیی کرده رنگین کمان

درست کرده 

موکت روتازگیاشستم بیاوببین چه فاجعه ایی به باراوردباشون چایی میخوره میریزه اب میخوره میریزه میوه روم ...

منم کل خونمو شستم و تمیز کردم اما تین لچه هرسری یه کثسف کاری میکنه

خدایا شکرت

نمیشه گفت همه ی بچه هااینجورن مثلادخترمن نبوداماپسرم فوق العاده خرابکاروشیطون دیگه بایدحواست بهش باشه میتونی یه روفرشی بزرگ پهن کنی روبه روی تیوی بعدم سفره دیگه سرگرم میشه ومیخوره دوسه تاعروسک کهنه هاش روهم بذارکنارش بگومامان السادخترات ناهارمیخوان۱1

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم