از قرارگیری در اجتماع پرهیز کنین و مراسم عزا و عروسی برگزار نکنین
از اونطرف مردم شعور درک این موضوع ندارن
طرف فوت شده خانوادش تو خونه براش مراسم گرفتن همه هم پا شدن رفتن
ما به خاطر کرونا نرفتیم
حالا خانواده متوفی برامون رفتن تو قیافه😐😑
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
ول کن بابا برن جونت و بچه هات مهم تر یا قیافه اون اسکولا 😒😒 کل فامیل شوهر با من بد شدن چون دخترم دنیا اومده نزاشتم بیان یا من نمیرم
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
ول کن بابا برن جونت و بچه هات مهم تر یا قیافه اون اسکولا 😒😒 کل فامیل شوهر با من بد شدن چون دخترم د ...
چقدر نفهمن ملت بخدا
مملکت نیست که همه به فکر خودشونن فرض کن از دیشب در به در دنبال یه دارو بودم هیچ داروخونه ای نداشته حالا استامینوفن موزی بوده چیز عجیبی هم نبوده
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
کجای کاری تازه عروسی هم میگیرن تو نی نی سایت یه چیزی هم بهشون بگی میگن مگه چیه تالارا باز شده مهمونا ...
😐😐
اگه بازماندگانش میفهمیدن جون خودشون بیشتر درخطره شاید بجا توقیافه رفتن ممنون دارهم بودند
نه مثل اینکه از خداشون بوده مردم جمع بشن اینا یکم تئاتر بازی کنن تو دلشون نمونه
کجای کاری تازه عروسی هم میگیرن تو نی نی سایت یه چیزی هم بهشون بگی میگن مگه چیه تالارا باز شده مهمونا ...
اینجا همه از کرونا میترسن و برای کار واجب و دکتر رفتن نمیرن بیرون ولی مهمونی و عروسی و عزا همه بیرونن
وقتی میری بیرون همه بیرون هستن و تقریبا بدون رعایت نکات بهداشتی و وقتی سراغ میگیری همه هم میگن ما نمیریم و خیلی رعایت میکنیم و اینا
والا نمیدونم اینا که بیرونن کین پس؟؟؟!!
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم