2777
2789

کلا کاری بهش ندارم.نه زنگ نه پیام.نه حرفشو جایی میزنم .فقط هر چند وقت میریم خونشون براشام یا ناهار.دوری و دوستی.البته خودش باعث شد.چون وقتی باهاش صمیمی بودم دور ورداشت و بی احترامی کرد و هر جور دلش خواست رفتار مرد.ولی الان دید دور شدم رفتارش خوب شده و باهام با احتیاط رفتار میکنه.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

هعی اگر بخوام از بلاهایی که سرم آورده بگم یه کتاب میشه ولی دخالت تو همه چی رو اعصابم یه بچه دارم میگه بازم بیار لباس میخرم میگه بره چی پولاتو حیف میکنی بیرون میرم ایراد میگیره چادر نمیپوشم بین‌ منو شوهرم و بهم میرنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعی اگر بخوام از بلاهایی که سرم آورده بگم یه کتاب میشه ولی دخالت تو همه چی رو اعصابم یه بچه دارم میگ ...

جلوش با سیاست رفتار کن

تو یه ساختمونید

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
نه شوهرم حساسه افتضاح رو مارش😏😏😏😏 منم مثل خودش رفتار میکنم نمیزنگم .میخوامش چیکار بی فرهنگو

اگه گلایه نکنه خوب مال ما یجا امروز میره فردا زنگ نزنیم باید حرف و گلایه بشنویم یا ما بریم جایی نزنگیم بازم همون حرف پشت حرف. آخه تو ی حیاطم باهاشون🤒

ارتباطمو باهاش کم میکنم 

چیزی خریدی کاری کردی بهش نگو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
درصدموزی بالا تو توضیح بده

اول اینکه قبل اینکه بخوای کاری کنی نباس خبرش کنی خودت آنجا بدی مثلا میخوای بری بیرون یا خرید و این چیزا. چیزی پرسید مختصر جواب بدی یا نخواستی جواب بدی بگو چطو مگه اونوخ چیزی نمیگه دیگه چیزیم گف چرا فلان کارو کردی چرا اینجور کردی خیلی عادی  بحرفاش گوش بده و هیچ عکس العملی نشون نده ن بگو نه. ونه بگو باش  زیادم حرف زد انگار کسی اصلا حرفی نمیزنه توهم چیزی نمیشنوی و هر گز پیش شوهرت بدشو نگو خواستی چیزی رو شوهرت بدونه مثلا حرف پیش اومد بگو یا با سیاست بگو فک نکنه قصد بد گویی داری. من  اینارو توصیه میکنم