2777
2789
عنوان

مامایی بده !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 64 پست
کار نیس تو بیمارستان خانه بهداشتم حقوقش کمه. مطب زدم درامد نداشتم زیاد نامزدم گفت بشین خونه. یه مدتم ...

دنبال این باش تو بیمارستان جذبت کنن نرو کلینیک و اینا حقوقش تو بیمارستان خوبه

من خواهرم ماماس

همسرت چکارس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار نیس تو بیمارستان خانه بهداشتم حقوقش کمه. مطب زدم درامد نداشتم زیاد نامزدم گفت بشین خونه. یه مدتم ...

عروس عموی من ماهی ۴۵۰۰از خانه بهداشت میگیره

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

دنبال این باش تو بیمارستان جذبت کنن نرو کلینیک و اینا حقوقش تو بیمارستان خوبه من خواهرم ماماس همسر ...

یسوال 

بهش خانم دکتر میگن دیگه نه!؟

میشه بیشترتوضیح بدی😂

نه 😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

میدونی کارش خیلی کثیفه و من خودم نمیپسندم و یه چیز دیگه مثلا تو اتاق زایمان همه کار رو دوش ماماست ولی پولی که دکتر میگیره قابل مقایسه نیس یعنی یه شغلی که با توجه  به زحمت زیادش ولی درامد خیلی بالایی نداره ولی خب از جهتای دیگه خوبه مثل اینکه زود میتونی بری سرکار و دوره تحصیل طولانی نداره کار واسش هست الان تقریبا همه جا و..

من خودم چون تحمل دیدن درد کشیدن کسیو ندارم نزدم مامایی و اینک مطب ماما جایی درآمد داره ک متخصص زنان ...

ولی با وجود اینکه کلا زایمان ها طبیعی شده اگه کارت خوب باشه با اخلاق باشی میان دیگه 

ن سال اول کنکورمه امسال تو جی؟

من سال دوم کنکورم اما سال اوله کنکور انسانی میدم پارسال تجربی دادم اما نخونده چون بدم از ریاضی میاد اومدم انسانی میخونم  رشتت چیه خوندی ؟؟

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭
ن عزیزم ب ماماها هیشوی خانوم دکتر نمیگه مگر اینکه خیلییی بی سواد باشه راستی درصد بیکاریش خیلی خیلی ...

اره میدونم اینو 

ولی من رفتم مطبشون همه میگفتن خانم دمتر