2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سفت ینی چی؟؟

ببین الان دوستت بهش گفته خواستگار دارم ولی تورو میخوام این اشتباهه، باید بگه برام خواستگار اومده پسر خوبی هم ‌هست بهتره ما جدا بشیم چون دیکه خسته شدم و جوری محکم حرف بزنه که پسره باور کنه حتی اگه پسره گفت باشه خوشبخت بشی بگه مرسی همچنین و رابطه رو قطع کنه شاید پسره یه دستی بزنه این سریع شل نشه

ببین الان دوستت بهش گفته خواستگار دارم ولی تورو میخوام این اشتباهه، باید بگه برام خواستگار اومده پسر ...

ببین  این پسر یه بار رفته خواستگاری جواب رد داده دوستم از لجبازی 

حالا پشیمونه 

پسر هم میگه نمیخوام

میخوام با یکی وارد رابطه شم تمومش کن 

اینم گفته داره برا منم خواستگار میاد

به نظرم جفتشون دارن الکی میگن

ولی دختره گفته بدون تو نمیتونم برم جایی فقط با تو و از این چرت و پرتا

ببین  این پسر یه بار رفته خواستگاری جواب رد داده دوستم از لجبازی  حالا پشیمونه  پسر ...

خب اینجا باید دوستت بگه ببخشید من اشتباه کردم جواب رد دادم 😏با لج بازی که نمی شه 

نقشه خواستگار هم وقتی میگیره که محکم پای حرفش وایسه بگم با یکی دیگه میخوام ازدواج کنم جوری که پسره باور کنه داره از دستش میده این روش دوستت اصلا جواب نمیده 

خب اینجا باید دوستت بگه ببخشید من اشتباه کردم جواب رد دادم 😏با لج بازی که نمی شه  نقشه خواستگ ...

گفته  حق داری از دستم ناراحت باشی 

میدونم اشتباه کردم و این چرتو پرتا

اون میگه میخوام وارد رابطه ی جدید شم 

تمومش کن نامردی کردی در حقم 

اینا

میگه دختری که شل و ول به درد زندگی نمیخوره

خب اینجا باید دوستت بگه ببخشید من اشتباه کردم جواب رد دادم 😏با لج بازی که نمی شه  نقشه خواستگ ...

حتی  بهش گفته من خیلی دوست دارم 

لج نکن 

ولی یه واقعیتیم هست نمیتونم تا اخر عمر به عشقتو بسوزم

و تو داری با بچه هات بازی میکنی

گفته  حق داری از دستم ناراحت باشی  میدونم اشتباه کردم و این چرتو پرتا اون میگه میخوام وا ...

اگه به اندازه کافی عذر خواهی کرده و پسره قبول نکرده فقط بگه باشه عزیزم من متوجه اشتباهم شدم اما اگه تو اینجوری میخوای به خواستت احترام می زارم و باهاش رابطه رو تموم کنه دیگه سمتش نره پسره بخواد خودش برمیگرده، چند وقته باهمن؟

جمله اخرتو متوجه نشدم 

ینی نمیشه که همه خواستگارامو رد کنم 

بخاطر تو 

تو که میری ازدواج میکنی من دخترم تنها میمونم

تو خانواده تشکیل میدی من در نبود تو تنها میشم