2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینهمه بچه ی نیمه دومی که یه سال دیرتر میرن چی شده بهشون ؟من خودم نیمه دومی بودم و تو کلاس ...

نیمه دومی فدق داره جریانش.چند ماه دیر میره نه یکسال.بعدم بچه می گه نیمه دومیم.نه که بگه دیر فرستادنم مدرسه.بد نیست با یه مشاور صحبت کنی شاید عواقبش رو متوجه بشی

نیمه دومی فدق داره جریانش.چند ماه دیر میره نه یکسال.بعدم بچه پی گه نیمه دومیم.نه که بگه دیر فرستادنم ...

برادرم معلمه و باهاش مشورت کردم و موافقه ،عزیزجان بچه ی ۶-۷ساله مگه میتونه تو این اوضاع کرونا از خودش مراقبت کنه؟همون دیر بره بهترتا خدایی نکرده کرونا بگیره

پس چرا میگن باید واسه کلاس اول کارنامه پیش رو داشته باشی

نه نیاز نیست. فقط باید سنجش بچه رو قبول کنن.‌من از مدیر مدرسه پرسیدم. اجبار نیست پیش دبستانی. فقط مهم اینه بچه آموزش دیده باشه

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
آهان راستش من اینجا سوال کردم ۳ و خورده ای شهریه میشه خیلیه واسه اینکه بعدا فقط تو خونه و نتی بهشون ...

بچه شما میتونه کارهاش خودش انجام بده من که پسرمو به زور میفرستم دستشویی استرس دارم مدرسه بره چطوری میخواد بره

من پیش یک نفرستادم خودم باهاش کار کردم البته اگه دوست داشت بره بنظرم خوب بود که میرفت اما خودش نمی‌خواست هرروز بره. ولی میگم برای پیش دو بالاخره آموزش مربی ها اصولی تره و بچه جدی تر آموزش میبینه و با کارهای بچه های دیگه م اشنامیشه حتی شده آنلاین باشه. البته این نظرمنه. انشاءالله این ویروس ازبین بره بعدش اگه قرار باشه حضوری باشه دیگه اسم نوشته باشیم بهتره. ازهمه مهمتر یه سری مدارس مدرک پیش دبستانی الزامیه براشون. البته هنوز خودم نرفتم ثبت نامش کنم بلاتکلیف موندم 

بچه شما میتونه کارهاش خودش انجام بده من که پسرمو به زور میفرستم دستشویی استرس دارم مدرسه بره چطوری م ...

بله مستقله خداروشکر البته بچه ی دومم هست بخاطر همینه منم سر بچه ی اولم همین مشکلو داشتم ولی خداروشکر هم مربی هم  مادر یاری که تو پیش دبستانی بود حواسشون بود به بچه ها استرس نداشته باش درست میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
من پیش یک نفرستادم خودم باهاش کار کردم البته اگه دوست داشت بره بنظرم خوب بود که میرفت اما خودش نمی‌خ ...

قبول دارم صحبت شما رو و مدرسه ی نزدیک ما هم حتما مدرک پیش دبستانی می خواد ولی خب باید یه فکری بکنن اگر قراره آموزش آنلاین باشه یعنی من باید خودم براش وقت بگذارم و پیش دبستانی هم میگه شهریه باید کامل پرداخت بشه چه حضوری چه آنلاین خب این واقعا ظلمه من هم شهریه بدم هم ساعت کاری خودم را کمتر کنم که به بچم آموزش بدم

اللهم عجل لولیک الفرج