2777
2789
عنوان

ساک‌بدون جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 17 پست
آخه‌دکتر‌گفته‌داروهای‌گیاهی‌بخور‌اگه‌تا۳‌روز‌دیگه‌افتاد‌که‌افتاد‌ وگرنه‌باید‌بستری‌بشی

خودش میفته البته من وقتی مطمئن شدم پوچه داروهای گیاهی خوردم تا دفع شد با درد و خونریزی زیاد

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

دکترا فقط سریع میخوان کو ر تا ژ کنن اما اگه خودت تواناییشو داری صبر کن بدنت خودش واکنش نشون میده و دفعش میکنه البته وقتی افتادی رو خونریزی خودتم داروی گیاهی بخور تا همش دفع شه،ان شاالله ۳ ماه دیگه اقدام میکنی یه کوچولوی ناز خدا بت میده،غصه نخوریا چیزی که بین زنا زیاد بوده از اول تا الان همین سقط و زایمان فقط به خودت برس و خودتو تقویت کن کاچی یادت نره،به هیچ جحم سردی نخور که رحمت داغون میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.