2777
2789
عنوان

خیانت شوهر دوستم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ابایی ندارم از گفتن مشکلم  مشکل خودم باشه میگم این همه آدم خیانت میبینن من خودم هم خیانت ...

اصلا بحث ابا داشتن و نداشتن نیس...هر انسانی ازاده ک انتخاب کنه و برای این کار لزومی نداره ب دیگران توصیح پس بده....این فرهنگ علط رو از بین ببرین

خوب حتی اگه اینطور باشه چ لزومی داره ادم فصولی کنه ایشون اگه می خواستند از زبون خودشون مشکلشون رو عن ...

والا بخدا مثلا میخان بگن من خیییییلی باهوش و زیرک و زرنگم...خیلی بدم میاد از اینجور آدما ک فقط میخوان مچ بگیرن...

خوب حتی اگه اینطور باشه چ لزومی داره ادم فصولی کنه ایشون اگه می خواستند از زبون خودشون مشکلشون رو عن ...

در عجبم من بااون خانوم دوستانه صحبت کردم یسری چرا میشن دایه مهربونتر از مادر

کاره خودت بیشتر فضولی بود ادب داشته باش

مودب_باشیم#  

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
والا بخدا مثلا میخان بگن من خیییییلی باهوش و زیرک و زرنگم...خیلی بدم میاد از اینجور آدما ک فقط میخوا ...

باهوشی و زیرگی شونو جای دیگه ب کار ببندن خیلی بهتر پیشرفت میکنن این رسما فضولی و دخالت در حریم شخصی دیگرانه ...

من ابایی ندارم از گفتن مشکلم  مشکل خودم باشه میگم این همه آدم خیانت میبینن من خودم هم خیانت ...

بنظرم باید جدی برخورد کنه تا گوشی بیاد دست شوهرش فک نکنه زنش متوجه نیس

حالا چه اهمیتی داره مشکل خودش یا دوستش   ایشون راهنمایی میخواد  البته منم همین احساس و د ...

برا من اهمیت داره کسی حرفشو از قول یکی دیگه نزنه البته منظورم این خانوم نیس کلی میگم

در عجبم من بااون خانوم دوستانه صحبت کردم یسری چرا میشن دایه مهربونتر از مادر کاره خودت بیشتر فضولی ...

دقیقا من کجا فصولی کردم ..

فکر نمی کنم هم بی ادبی یا بی احترامی کرده باشم ...ب جای این ک گارد بگیرین کمی ب رفتارتون فکر کنین و ببینین حق با کیه ..من شما رو نمی شناسم ک با شما کینه ای داشته باشم ولی پیشاپیش شما خودتون رو معرفی کردین ...دوستانه فضولی کردن هم توجیه جالبی بود

دقیقا من کجا فصولی کردم .. فکر نمی کنم هم بی ادبی یا بی احترامی کرده باشم ...ب جای این ک گارد بگیری ...

من جوابتو دادم حالا نمیدونم متوجه نمیشی یا خودتو زده به اون راه

درضمن هرکس فضولی کنه قبضش میاد دره خونه تو

من جوابتو دادم حالا نمیدونم متوجه نمیشی یا خودتو زده به اون راه درضمن هرکس فضولی کنه قبضش میاد دره ...

جواب منم تعداد لایک هایی ک پای پستم در جواب شما خورده ...انتظار زیادی نیس اگه کسی اشتباه کنه بپدیره و کم کم تغییر بده و کتبدیل ب یه فرهنگ بشه  التماس# تفکر 

عذر میخوام اگه احیانا ازم ناراحت شدی منطور من شخص شما نبوده بلکه این قبیل رفتارا بوده

مثلن یهو غیر مستقیم گوشی شوهرش فرو بره تو چشمش

عزیزم راهنمایی کنید اگه از دستتون بر میاد شوخی دردی ازش دوا نمیکنه

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸