2777
2789
عنوان

خرید طلا👸

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست
من نیم ست نمیخام بخرم فقط زنجیر وگوشواره مال شما شاید سنگینه من ظریف میخام

من نخریدم یه خانم دیگه الان گفتن خریدن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه گردنبند ظریف دیدم 4گرم یه گوشواره دیدم 2گرم اینا براعروسیم بخره زشت نیست؟ /بعد 6گرم طلا حدودی ...

مقدار طلا چند گرم رو که میخوای در قیمت یه گرم ضرب کن.. تا اینجا میدونم فقط اجرت و.. بلد نیستم حساب کنم ولی برا ده تومن طلا حدود یک یا یکو خورده‌ای اجرت حساب میکنن. 

بچه ها یه جوری گفتید گرونه  حس میکنم اشتباه کردم :(

نه خوب کردی عزیزم پولت اگه میموندخرج میشد تازه خوب هم حساب کرده چند روز پیش دیدم گفتن طلای ساخته یک میلیون و صد به بالاست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نه خوب کردی عزیزم پولت اگه میموندخرج میشد تازه خوب هم حساب کرده چند روز پیش دیدم گفتن طلای ساخته یک ...

اره دقیقااا 

این ۲۱ تومن 

۶ تومن از دوسال قبل تو کارت بوده 

۶۰۰ تومن سود اومده روش 

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•