من نیم ست نمیخام بخرم فقط زنجیر وگوشواره مال شما شاید سنگینه من ظریف میخام
من نخریدم یه خانم دیگه الان گفتن خریدن
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من یه گردنبند ظریف دیدم 4گرم یه گوشواره دیدم 2گرم اینا براعروسیم بخره زشت نیست؟ /بعد 6گرم طلا حدودی ...
مقدار طلا چند گرم رو که میخوای در قیمت یه گرم ضرب کن.. تا اینجا میدونم فقط اجرت و.. بلد نیستم حساب کنم ولی برا ده تومن طلا حدود یک یا یکو خوردهای اجرت حساب میکنن.
نه خوب کردی عزیزم پولت اگه میموندخرج میشد تازه خوب هم حساب کرده چند روز پیش دیدم گفتن طلای ساخته یک میلیون و صد به بالاست
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ