2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
یکبار 😐ولی رو تصمیم قطعی بودم میدونستم چیرو می‌خوام رویا پردازی میکردم مثلا اون چیزیه که می‌خوامش د ...

خيلي خوبه

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

يعني هيچ كس راه حلي نداره؟

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من یه گروه ترامی دارم خیلی خوب جواب میدن راجب به این موضوع خودمم تقریبا یک سال بیشتره تو اون گروه هستم.من نمیدونم چرا همه اش سختمه تمرین و اینا انجام بدم ولی جذب مالی داشتم مثلا قسط خونمون حدود پنج تومن جذب کروم برای پرداختش تازه دو تومن خود بانک بخشید.جذبای کوچیک مالی و وسایل و لباس و اینا داشتم جذبای بزرگ نمیدونم چرا اینقدر دهنم مقاومت داره باید روش کار کنم

من یه گروه ترامی دارم خیلی خوب جواب میدن راجب به این موضوع خودمم تقریبا یک سال بیشتره تو اون گروه هس ...

مثلا چه تمريناتي ميدن؟هر ووز بايد انجام بديد؟

شايد چون چيزاي بزرگ رو باور نداري

مثلا چه تمريناتي ميدن؟هر ووز بايد انجام بديد؟ شايد چون چيزاي بزرگ رو باور نداري

تمرین زیاده هر کدوم فکر کنم روز خواص دارن مثلا شکرگزاری هر روزه اس.مثلا بازی فراوانی هر روزه.یا 5×55 پنجاه و پنج روزه اس.میتونید اگه خواستید اد بشید تو گروه برای هرخواسته ای تمرین و راهنمایی وجود داره.من هم از همین نی نی سایت وارد یه گروه شدم از اون گروه اد شدم داخل همین گروه پرورش افکار

تمرین زیاده هر کدوم فکر کنم روز خواص دارن مثلا شکرگزاری هر روزه اس.مثلا بازی فراوانی هر روزه.یا 5×55 ...

ممنون ميشم اگه لينكش رو تونستيد برام بفرستيد

چه كاري كنم تا اين فكر منفي خنثي بشه ؟

برااوایل کاملا طبیعیه افکار منفی... تمرین زیادداره که مثلا طی چندماه تایه سال تاثیرداره وکم میشه افکارمنفی....یکی ازتمریناش اینه که مثلا روزه فکری بگیری من خودم از 5ساعت شروع کردم اینطوری که 5ساعت درروز به هیچی فکر نکنی و تا چندهفته ادامه بدی وکم کم مدتش روزیادکنی ....5ساعت بشه10ساعت و15ساعت ویه روزو... تاالی اخر تا ذهنت عادت کنه