2777
2789
عنوان

جنسیت نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداحفظش کنه برات⁦❤️⁩ آخه دختر چه گناهی کرده چرا بعضی آدما فکرای گوهی دارن

چون احمقن

یکی خانواده ی شوهرم 

انقد خوشحال شدن وقتی فهمیدن دختره چون خواه شوهرم قبل من حامله شده و بود آرزوی پسر داشتن و دختر شدو ناراحت بودن همشون و تا فهمیدن من باردارم همش ب صورت غیر مستقیم می‌گفتند بچه ت دختر شه

یعنی تا فهمیدن خوشحال و شادو بودن

اما همش جلوم میگفتن عیب نداره بعدی پسره ان شإالله 

اما منم ب خودم قول دادم جوری دخترمو عزیز کنم ک جرات نکنن ب خاطر دختر بودنش اذیتش کنن

اول اینکه بچه اولته شاید بعدی پسر شد  دوم اینکه پسر دختر نداره الان تو این وضعیت هر دو یکی هست ...

بخدا برا منم فرقی نداره ولی هر کی میپرسه میگم دختر قیافشو یه جوری می‌کنه🥺

بخدا برا منم فرقی نداره ولی هر کی میپرسه میگم دختر قیافشو یه جوری می‌کنه🥺

بچه اولم دختره  دومی ان تی گفت دختره شوهرم خوشحال شد خانواده اشم ولی ان مالی گفت پسره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
بچه اولم دختره  دومی ان تی گفت دختره شوهرم خوشحال شد خانواده اشم ولی ان مالی گفت پسره

جدی میگی؟اخه ان تی به منم گفت احتمالا دختره،من جدا از حرف مردم پسر دوس دارم چون خودم داداش نداشتم دلم میخواد دخترم داشته باشه،ولی ناامید شدم

خداییش خانواده شوهرم دخترمو خیلی دوس دارن ولی بقول شما همش پسر پسر میکنن

اره نمیشه که نوه رو دوس نداش،، ولی چنان پسر پسر میکنن انگار پسر چی داره 

بیچاره دخترا 

سر دوتا دخترام تو سونو کلی ناراحت شدم.خدایا منو ببخش.چون همه انتظار پسر داشتن و پسر دوست .الان برای خودم فرق نداره .ولی خیلی نگاه ها اذیت کننده هست .واقعا نمی دونم چه کنم

بنده ها خدا دارن ....
سر دوتا دخترام تو سونو کلی ناراحت شدم.خدایا منو ببخش.چون همه انتظار پسر داشتن و پسر دوست .الان برای ...

آره واقن یه عده بی شخصیت فک میکنن پسر چیه بستگی به تربیت خانوادگی داره اتفاقا دختر فایدش بیشتره

جدی میگی؟اخه ان تی به منم گفت احتمالا دختره،من جدا از حرف مردم پسر دوس دارم چون خودم داداش نداشتم دل ...

برام هفته ۱۲ گفت احتمال دختره ولی خواهر زادم که پزشکی میخونه گفت بیضه ها وآلت پسر از هفته ۱۳ به بعد رشد میکنه

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹