2777
2789
عنوان

معنیش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر جالب اینجاست که همش هم تحقیر میکنن 😐

چون نمیتونن جا شما باشن پس شما را میکوبن دیگه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دقیقا نمیدونم به چی حسودی میکنن؟ چ برخوردی مناسبه؟

بی محلی کن و همینجور ادامه بده

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
شاید شناسایی بشم در همین حد بدون که فامیل

اگر کسی به من بی محلی کنه و بخواد منو آزار بده،باور دارم که این فرد مریض است و بغض و کینه شخصی دارد و دنبال خراب کردن حال من است.و من هم این اجازه رو به اون نمیدم،سطح انرژی ام رو بالاتر میبرم،با دیگران بیشتر بگو و بخند میکنم تا اون شخص متوجه بشه نمیتونه هرروز با یک بازی بی محلی جدید از من باج و توجه بگیرد. به دیگران فقط وقتی توجه کنید که رفتار درست دارند با شما،تا همه شرطی بشن که شما جواب بی ادبی رو با بی توجهی میدید و نمیتونن هرروز یک بازی ای از خودشون دربیارن.

اگه فامیلای شوهرت هستند مریم جان، مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری که فامیل نمیشن، سعی کن روی خودت کار کنی که نسبت بهش بی تفاوت باشی،شما هم سرد باهاش برخورد کن،اگه احساس میکنی غرورت خدشه دار میشه،کار خودت رو بکن. بی محلی رو با بی محلی شون جواب بده،کلا بی تفاوت باش.باهات حرف نزدن شما هم نزن. اگه همسرت گفت چرا حرف نمیزنی،بگو چون اونها حرف نمیزنن،ناسلامتی من مهمونم. بعدم رفت و آمدت رو کم کن و مدام به همه بگو،ادم به در باز که جایی نمیره،به روی باز میره. با شوهرت هم اصلا بحث نکن.

هر وقت یه کار جدید میکنیم فوق العاده حسودی میکنن و میکوبن تو سرمون که بلد نیستیم و بی عرضه ایم

بهشون اهمیت نده لزومی نداره با ادم هایی باشی که ناراحتت میکنن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هر وقت یه کار جدید میکنیم فوق العاده حسودی میکنن و میکوبن تو سرمون که بلد نیستیم و بی عرضه ایم

اگر جایی که حق شماست، مردم رو سر جاشون بنشونید، دیگه جرات نمیکنن جای دیگه براتون مساله بسازن. به کوچکترین کارشون هم واکنش نشون بدید و خودتون رو به ندیدن و نشنیدن و نفهمیدن نزنید، هر کاری کردند شما هم همین کار رو باهاشون بکنید. سلام نمیکنند، نکنید، زرنگی میکنند بعد از رو شدن دستشون میگن ای وای من ندیدمت، شما هم همین رو بگید. براتون چای نمیارن، بلند بگید عزیزم برای من فراموش کردی چای بیاری. بی محلی میکنن، بدتر بی محلی کنید. وقتی تنها هستید و جایی دیدنشون، مستقیم توی چشمش نگاه کنید و رد بشید. فقط نترسید که اونها قدرتشون رو از ترس شما میگیرن.