2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 18 پست
تاپیکای آخرتوخوندم چقدر زندگیامون شبیه همدیگست 😔😔🥺🥺

فک میکنم زندگی بیشترخانوماشبیه همه حالا یه عده میان میگن نه مااینطوری نیستیم.خوب عزیزم شما جزو همون ژن خوبایی که زندگی بهت میسازه وگرنه خرما که ازکرگی وم نداشته

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
فک میکنم زندگی بیشترخانوماشبیه همه حالا یه عده میان میگن نه مااینطوری نیستیم.خوب عزیزم شما جزو همون ...

دعا میکنم ان شاالله هیچکی تو همچین شرایطی نباشه که من هستم خداکنه همه زنا خوشبخت باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا میکنم ان شاالله هیچکی تو همچین شرایطی نباشه که من هستم خداکنه همه زنا خوشبخت باشن

امیدوارم ولی مازناهم چوب سادگیمونو میخوریم

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز