2821
2789
من پوستم خشکه و پیلینگ لازم و چی بهتر از سفید اب

بچه هابعدازچه نوع کیسه ای استفاده میکنیدمن اصلن پوستم بااین کیسه هاک عین دستمال کاغذیه تمیزنمیش خودم حس تمیزی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عالیه..... بعلهه مخصوصا واسه صورت ک لایه برداری میکنه حتما استفاده میکنم

جدیدا صابونش اومده ک کثیف کاری نداره مث سفید آب.. اسم صابونش رحمت هست فک کنم... قیمتش 12 یا 13....تو ی پیجی ک تجربیات رو میذاره دیدم... ان شاء الله میخرم.... 

اخه منم دختر بزرگم😂

شماها رو اموزش دادن😂ماها سوسول باراومدیم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مامانه من هرکی پشتشو بکشه دختر سوگولیشع😁

😂😂😂

اینو قبول دارم مامان منم همیشه منو صدامیزد برم پشتشو کیسه بکشم الان که اومدم شهرغریب نمیگه دلمون تنگ میشه میگه نیستی دستم نمیرسه پشتمو بکشم🙄😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
😂😂😂 اینو قبول دارم مامان منم همیشه منو صدامیزد برم پشتشو کیسه بکشم الان که اومدم شهرغریب نمیگه د ...

ای جانم😂😂😂پس هروقت میری خودشو میندازه تو حموم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
2824
2823
2791
2779
2792