elhamjoooooni مدیر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 9859 عنوان سفیداب | مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 45 پست بچه هاهنوزکسی هست ازکیسه سفیداب استفاده کنه 1399/04/14 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhamjoooooni مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 9859 من پوستم خشکه و پیلینگ لازم و چی بهتر از سفید اب بچه هابعدازچه نوع کیسه ای استفاده میکنیدمن اصلن پوستم بااین کیسه هاک عین دستمال کاغذیه تمیزنمیش خودم حس تمیزی ندارم
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8060 خیلی عالیه..... بعلهه مخصوصا واسه صورت ک لایه برداری میکنه حتما استفاده میکنمجدیدا صابونش اومده ک کثیف کاری نداره مث سفید آب.. اسم صابونش رحمت هست فک کنم... قیمتش 12 یا 13....تو ی پیجی ک تجربیات رو میذاره دیدم... ان شاء الله میخرم....
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15392 😂😂😂من بلد نیستم خواهر بزرگم تو ای نظر واسه مامانم سوگولیه اخه منم دختر بزرگم😂
hado عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 15392 خیلی عالیه..... بعلهه مخصوصا واسه صورت ک لایه برداری میکنه حتما استفاده میکنم الانم صابونش او ... اره لایه بردار برا پوست صورت
elhamjoooooni مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 9859 خیلی عالیه..... بعلهه مخصوصا واسه صورت ک لایه برداری میکنه حتما استفاده میکنم جدیدا صابونش او ... پیجش کجاس عزیزم
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21666 اخه منم دختر بزرگم😂 شماها رو اموزش دادن😂ماها سوسول باراومدیم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 مامانه من هرکی پشتشو بکشه دختر سوگولیشع😁 😂😂😂اینو قبول دارم مامان منم همیشه منو صدامیزد برم پشتشو کیسه بکشم الان که اومدم شهرغریب نمیگه دلمون تنگ میشه میگه نیستی دستم نمیرسه پشتمو بکشم🙄😂 جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21666 😂😂😂 اینو قبول دارم مامان منم همیشه منو صدامیزد برم پشتشو کیسه بکشم الان که اومدم شهرغریب نمیگه د ... ای جانم😂😂😂پس هروقت میری خودشو میندازه تو حموم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
سارینا_۷ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1180 بچه هابعدازچه نوع کیسه ای استفاده میکنیدمن اصلن پوستم بااین کیسه هاک عین دستمال کاغذیه تمیزنمیش خودم ... از این آبی زبرا بعدشم شامپو بدنم میزنم سفید و لطیف میشه پوستم
داکوتا_جانسون عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 347 بچه هابعدازچه نوع کیسه ای استفاده میکنیدمن اصلن پوستم بااین کیسه هاک عین دستمال کاغذیه تمیزنمیش خودم ... از ابی ضخیماک قدیما استفاده میکردن این کاربری توسط س نفر اداره میشود
elhamjoooooni مدیر استارتر عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 9859 از این آبی زبرا بعدشم شامپو بدنم میزنم سفید و لطیف میشه پوستم اصن دیگ زبرنیست همه شدن عین دستمال