2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
طبیعیه ده روز اول بچه کم میکنه دختر منم وزن اولیه اش ۴۲۰۰بود ولی بعدش کم کرد تازه بدنش داره درس میشه

نگران بودم فک کردم طبیعی نیست.. 

خب پس ان شالله از منم درست بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرشیردون گوسفند خیلی شیرو زیاد میکنه،من بیشترین تاثیرو از همین دیدم،بعدش عصاره ی گوشت، رازیانه(البته ...

ممنونم اینو تا حالا نشنیده بودم حتما انجام میدم... 

اینقدر که شیرم کمه بچه نیم ساعت هم نمیخوابه

نگران بودم فک کردم طبیعی نیست..  خب پس ان شالله از منم درست بشه

طبیعیه فقط شیر خشک زیاد بدی اولا شیر خودت کم میشه بعدشم رفته رفته دیگه سینه تو رو نمیگیره، کاچی زیاد بخور و حلوا آرد داره و آرد شیر رو زیاد میکنه

عسل شبدر عالیه

خرما

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ممنونم اینو تا حالا نشنیده بودم حتما انجام میدم...  اینقدر که شیرم کمه بچه نیم ساعت هم نمیخواب ...

انشاءالله درست میشه،من از همه ی اینا نتیجه گرفتم خصوصا سرشیردون خیلی تاثیرش زیاد بود،انشاءالله برای شما هم نتیجه میده

یه چی بهت میگم

شک نکن

هویج رنده شده با کمی روغن زیتون و کمی ابلیموی تازه محلوط کن

خیلی خوشمزس

بعنوان سالاد کنار غدات بخور

من با همین هویج ،یکسال و سه ماه شیرمو دوشیدم و کردم تو شیشه و دادم به دخترم

یه چی بهت میگم شک نکن هویج رنده شده با کمی روغن زیتون و کمی ابلیموی تازه محلوط کن خیلی خوشمزس بع ...

چه جالب به من که اصلا سالاد نمیدن بخورم چون سردی هست

اینجوری خیلی خوبه که.. ممنونم 💐💐

🔸سریعترین راه افزایش شیر مادر چیست؟

خواب کافی،نداشتن استرس،نوشیدن آب زیاد،دریافت کالری مورد نیاز بدن و ماساژ دادن سینه‌ها نقش مهمی در افزایش شیر مادر دارد

🔸مواد غذایی که باعث افزایش شیر مادر می شود

جو دوسر،رازیانه،کنجد سیاه،هویج،بادام

سبزیجات
سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند مثل اسفناج و جعفری دارای املاح معدنی، ویتامین و فیتواستروژن هستند.

ماهی قزل آلا
این ماهی سرشار از اسیدهای چرب ضروری و امگا 3 است که برای مادران شیرده این مواد ضروری محسوب می شود. 

🔸چگونه می توان فهمید نوزاد شیر کافی می خورد؟

وزن گرفتن تدریجی نوزاد
شنیدن صدای بلعیدن شیر توسط نوزاد
نوزاد بین هشت تا دوازده بار در روز شیر بخورد
دفع مدفوع متناسب با تعداد دفعات شیردهی
مادر قبل از شیر دادن پر بودن سینه ها را حس کند و پس از شیردهی سبکی سینه ها را حس کند.

https://bit.ly/2LZ9jA1https://bit.ly/2LZ9jA1