2777
2789

من گویماخ زیرح بلدم عاشقشم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز اول پریودیم برا خودم با روغن گوسفندی و گردو درست میکنم 😍😍😻به به 

منم با ساری یاغ میپزم  خیلی مفیده

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
همون کاچی نیس؟🤔

اوهوم

وای ب گویماخ تا حالا از این زاویه نگا نکرده بودم 😂شبیه فحش یجورایی فک کنم واسه فارسا 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

اره من بلدم

روغن محلی رو بریر تو تابه یا قابلمه...بزار آب شه.بعدش ۳ یا ۴ قاشق آرد بریز توش هم بزن تا آرد باز بشه گلوله هاش.بعدش یه لیوان آب جوش بریز روش هم بزن.خواستی اویشن و زیره و زعفرون یا زردچوبه اینا هم بزن

بمنم یاد میدین؟؟❤❤

ببین عزیزم برا ی نفر دوقاشق روغن جامدو بریز تو قابلمه، یکم ک گرم شد بهش 5قاشق ارد سفید گندم اضافه کن، بعد مدام هم بزن ک ته نگیره بعد چنددقیقه ی مقدار خیییلی کم بهش نمک اضافه کن، بزار تقریبا 10 دقیقه رو شعله کم جابیفته، هرموقع دیدی روغن افتاده روش ینی بسه دیگه پخته، بعد با شکر یا نبات و گردو و بادوم آسیاب شده میل کنید 

ساری یاغ چیه؟! 

روغن حیوانی