2777
2789
من از دیشب همین استرسو دارم یعنی به کل کنکور ودرس از ذهنم خارج شده همش ترس جونمو دارم نکنه به خاطر ...

دقیقاااااا 

خیلی خطرناک سلامت_دانشجو# رو توی اینستا وتوییتر سرچ کن ببین چقد تقاضای تعویق دارن 

دیگ بحث تایم مطالعه نیس بحث زنده موندنه😓😓

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم اخرین صحبت دکتر پیام طبرسی 

🔴 خطر ابتلا به #کرونا_ویروس با حضور بیش از ۱۵ دقیقه در تجمعات سربسته حتی با ماسک

در صورتی که افراد بیش از ۱۵ دقیقه در یک محیط سر بسته و شلوغ و مراسم‌هایی مثل عروسی حتی با ماسک حضور پیدا کنند، شانس ابتلا به کرونا افزایش پیدا می‌کند.

بنظرت کنکور غیرازینه شرایطش؟؟؟😑😑☹☹

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اینم اخرین صحبت دکتر پیام طبرسی  🔴 خطر ابتلا به #کرونا_ویروس با حضور بیش از ۱۵ دقیقه در تج ...

یا خداااااا

واقعا جون چندین هزار دانش اموز براشون مهم نیست؟؟؟

اینم اخرین صحبت دکتر پیام طبرسی  🔴 خطر ابتلا به #کرونا_ویروس با حضور بیش از ۱۵ دقیقه در تج ...

وقتی دانش اموزا حرف از تعویق میزنن

همه فک میکنن به خاطراینه ک زمان بیشتری داشته باشن

تا بتونن درس بخونن

نمیدونن ک زمان بیشتر واسه کسی ک یه سال درس خونده به صررش هست تا به نفع

هی باید مرور کنی تا مطالب یادت نره

البته اگه حوصله داشته باشی

به خدا ما جونمونو دوست داریم

فکر کن باید از وسط جمعییت پدر و مادرای بی ملاحظه که راه بقیه رو سد کردن فیس تو فیس رد شیییی!!!! بعدم تو حالت عادی ادم خفه میشه ۴ساعت سر جلسه حالا مجبوری با ماسک اونم ماسک دولایه بشینی.... خیلی وقتا پیش میاد تو یک سالنی کلاسی کولر هم خوب کار نکنه چه عذابیهههههه شکنجه است!!!!! 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
فکر کن باید از وسط جمعییت پدر و مادرای بی ملاحظه که راه بقیه رو سد کردن فیس تو فیس رد شیییی!!!! بعدم ...

قرارنیست کولر بزنن

به خاطر اینک کولر ویروس رو بخش میکنه

میمیریم ازگرما

بله چون اگر این اتفاق نیفته خیلی از دواطلبا موقع اعلام نتایج نیستن زیر خروار خروار خاکن  الان ...

جمعییت پدر و مادر و برادر و خانواده هایی که میان پشت در محل ارمون پیک نیک رو بگووووو

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.