2777
2789
عنوان

دوستان تو رو خدا يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 101 پست
بهت قول میدم اصلا براش کارات مهم نیست.اگه دوستت داشت صدبارم ناراحت میشد لااقل یه دعوایی باهات میکرد ...

افرین حرفای دل منوزدی...💔💔💔

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داشتی، تازه کم گفتی، باید بیشتر هم میگفتی، عزیزم سیب زمینی که نیستی، 15 روز کمه مگه؟ الانم زیاد ک ...

عزيزم اخه من عكس خودمو براش نفرستادم اين خودش هم فهميده بهش حرفاي بدي زدم ٥روز بلاك بوده

عزيزم من و بلا تكليف گذاشته خسته شدم يعني من و نيمخواد اخه ميگن تا يك ماه ديگه برميگرده

کی میگه برمیگرده؟برمیگرده ولی میدونی چرا؟که هروقت تنهاشد بیاد حال شمارو بلرزونه برای یساعت خودش!برای چیته این عوضی برگرده؟

برگرده مریضت کنه؟

این هیچوقت دائمیت نمیشه

فقط مثل پیام بازرگانی میاد و دلتو بازی میده

دختر خوب کار تورو کردم ۴ سال الاف شدم میدونی؟۴سال؟!

که یساعت عاشقانه بفرسته به اون یساعت دلت امیدوار و یکماه انتظار تا یساعت بعدی؟نخوام نباشه بلاکش کن از شماره و گوشیو تلگرام و واتس اپو اینستاو...عاقل باش تو اسباب بازی نیستی تو دختری تو جواهری 

يعني بر نميگرده؟؟؟

نه نمیخوادت این بلا سرمن اومد مث ی احمق هی التماسش میکردم جوابمونمیداد فهمیدم ک منونمییخوادبراش سرگرمی بودم باز برمیگشت میبخشیدم ..منوبرا روزایی ک کسی رو نداشت میخواست جوری گذاشتمش کنار ک خودشم تعجب کرد بنظرم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

واقعن نمیدونم چی بگم خودت میگی انرژی منفی ندین😕

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزيزم اخه من عكس خودمو براش نفرستادم اين خودش هم فهميده بهش حرفاي بدي زدم ٥روز بلاك بوده

چرا باید عکس بفرستی براش؟ حرف بد و بلاک کردن بعد از این بود که 15 روز ارزش یه پیام هم براش نداشتی

وااااااای یعنی باز میخوای برگرده؟ دختر چرا کسی رو میخوای که واست ارزشی قائل نیست که 15 روز گذاشتت ح ...

عزيزم اخه من عكس يكي ديگه رو براش فرستادم اين فكر كرد من اون هستم تاپيكاي قبليم رو بخون اخرين حرفشم اين بود من ميدونم تو دختر خوبي هستي ولي نميدونم چرا عصبي هستي منم گفتم باااي براي هميشه /منم در حقش بدي كردم

تقصیر خودمونه اونیکه میخواستمون رو ول میکردیم میچسبیدیم به اینا

😢😮😢😢😢بازم همینارو خودمون مغرور کردیم