2777
2789
عنوان

خبر خوش 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست
دقیقا من الان پدرم مشکل قلبی داره  مثل اینه الان بگم خدا کنه اول برا مشکلات قلبی بزنن

درسته ایشالا خبرش حقیقت داشته باشه توکل بر خدا

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه آزاد زندگی کردیم حالا پنج ماه شده سخت زندگی می‌کنیم نه یه سال سخت زندگی کنیم به جایی برنمبخو ...

پست قشنگی بود 👌👍

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

قضیه اینکه میگن روز محشر همه از هم فرار میکنن و همه هم بفکر خودشون هستن الانه ها   

من ته ته صفم قشر جوونم بیماری زمینه ای ندارم حامله هم نیستم سیستم ایمنی هم قویه سرکار هم نیستم آقا زاده هم نیستم هیچی دیگه ایشالا سال دیگه نوبت ما   

ببین خودت داری خودخواهانه برخورد میکنی خداکنه خبرش راست باشه اصلا من قول میدم برم ته صف مرگ و زندگی ...

دقيقا حرف خوبي زدي من هم بارداري تو اين دوران و كشيدم هم زايمان و بچه داري واقعا واس ي مادري ك نوزادش ب دنيا اومده و هنوز ضعيفه اين شرايط خيلي سخته 😔 هر روزم استرس و ترسه 

قربانت عزیز به خودت بگو درست میشه نمی‌مونه این‌جوری

میدونی سخت زندگی کردن اصلا برام مهم نیست من الان پنج ماهه پسرمو از تو خونه در نیاوردم نه خونه فامیل نه پارک و جاییی فقط تو ماشین دورش میدیم بعضی اوقات همین 

با اینکه دوسالشه ولی تحمل کردیم 

نگرانی من جون همسر و عزیزانمه که قشنگ تو معرض خطرن 

حالا قیمت واکسنش خدا تومنه بگن بده ۵۰ میلیون یا بمیر یا زنده بمون

واکسن کاملا رایگانه، چون داره با کمک مالی تعداد زیادی از کشورها تولید میشه

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

نگاه کردی فیلمو    داره میگه دارن یه میلیارد اونم تا پاییز میسازن به همه هم نمیرسه ، 6 میل ...

نه عزیزم فعلا یه کمپانی داده یک میلیارد تولید میکنه 

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد تا اوایل پاییز دومیلیارد و نیم ازش تولید میشه که کشورهایی که بیشتر درگیرن طبق اولویت بهشون تعلق میگیره که ایرانم جزو همون کشورهاست 

نگاه کردی فیلمو    داره میگه دارن یه میلیارد اونم تا پاییز میسازن به همه هم نمیرسه ، 6 میل ...

خب همه جای دنیا که شیوع پیدانکرده به شدت آسیا وامریکا از همه جابیشتره فراوانی بیماری بعدم اروپا من فکر میکنم مث همه واکسنا دیگه تولید انبوه بشه 

اصل پی بردن به ترکیباتشه نگاه به کشور خودمون نکن فناوریشو که یاد بگیرن کشور های دیگه سریع خودشون کپی میکنن میسازن  

حالا قیمت واکسنش خدا تومنه بگن بده ۵۰ میلیون یا بمیر یا زنده بمون

فقط اینو بدون یه نفر فقط یه نفر کرونااااا داشته باشه تو دنیا ریشه کن نشده کرونا

پس

همه باید واکسینه بشن تو دنیا

چون خطرن برای همه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت