2777
2789
عنوان

خبر خوش 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم کشور ساخته واکسن‌ رو ؟

یه شرکت اروپاییی ساخته نمونه انسانیشم موفقیت امیز بوده 

یه کمپانی امریکایی هم در سطح وسیعی حدود یک میلیارد قراره تولیدش کنه

و همچنین کشور چین 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

خودت حامله ای دیگه بقیه آدم نیستن هیچ نیومده به لطف خدا سرش جنگه 

عزیزم ناراحت نشو اونم مثل من یه مادره تما به خاطر نی نیش میگه به دل نگیر

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
کاش اول به حامله ها بزنن

خودمم حامله ام ولی کاش اول به بچه ها بزنن چون بچه که رعایت کردن بلد نیست یااون خانمای بی فرهنگی که جلوی در جمع میشن بدون ماسک و دستکش

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
لایک

والا به خدا حقیقت همینه

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
وارداتیه یا ساخت ایرانه؟؟ من اصلا به وارداتی ها نمیتونم اعتماد کنم خودشون این بیماری رو درست میکنن م ...

والا منم میترسم این خارجیا چیزی قاطیش کنن ان شاله خدا خودش معجزه کنه ایران بسازه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

خدایی من حاضرم چینی بزنم ولی ایرانی نزنم

اتفاقا تو اینجور مسائل من خیلی به تولیدات ایرانی اعتماد دارم یادم نرفته چند سال پیش تقش درومد واکسنی که از فلان جا وارد میشد آزمایشی بوده برای ایرانی ها واقعا ناراحت شدم

عزیزم ناراحت نشو اونم مثل من یه مادره تما به خاطر نی نیش میگه به دل نگیر

ناراحت نیستم گلم

ولی کسی انقدر براش مهم بود مواظب بود تو کرونا  باردار نشه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خودت حامله ای دیگه بقیه آدم نیستن هیچ نیومده به لطف خدا سرش جنگه 

چه بخوای چه نخوای اول به باردارها میزنن و سالمندان و گروههای پر خطر عجب ادمهایی هستین شماها اه اه

پسرم ❤❤😍😍😘😘