2777
2789

سلام عزیزم....

ام ار آی دادین که مشخص شد؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما فرزندتون اتیسم هست نه انقدر واصح بود علایمش که چند تا دکتر تایید کردند خوشابی پوراعتماد رضای ...

من دخترم تأخیر تکلم داشت...گفتن مشکوکه..دو سه تا دکتر همینو گفتن  ولی بردم فوق تخصص مغز واعصاب کودکان.. گف فقط توی ام ار آی و نوار مغز مشخص میشه دقیق...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
نه ولی خیلی شنیدم که فک میکردن بچه هاشون اوتیسمه اما نبوده

دقیقا...حتی دکتر هم به من میگف اوتیسمه

ولی پیش فوق تخصص بردم گف فقط باام از ای و نوارمغز مشخص میشه...گرفتم براش....مشکلی نداشت..سالم بود

مامان آرتین توی اینستاگرام پیج اوتیسم یلدای من رو سرچ کن

فریده خانوم فرزندشون اوتیسم بود از اطلاعات پیج ایشون استفاده کن

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.