2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تا صدای ماشین رو میشنوم بدو بدو تو راه پله ها یا پشت درم تا بوس هامو بگیرم 😊😊😊😊

بعد سفره پهن میکنم غذا میخوریم .......

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

🤔میگم به به چیا خریدی

بعدش ی بزرگی میگه مرد اونیه که درو با ک و ن ش باز کنه ( یعنی دستش پر پلاستیک خرید باشه )

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
اره با تشت شیر😃

امضارو😂😂😂😂😂

باهم ميايم استارتر

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ما که فعلا نامزدیم ولی تو برنامم ماساز پا با شیر و گل سرخه

وی یک دروغ گو است که حتا بلد نیست غذا بپزدو روزی بیس ساعت میخوابد 

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
هیچی سلام میدیم معمولا هروقت میاد تو اشپز خونم خوذشم نیاد تپ اسپزخونه و ازخودش پذیرایی میکنه بعذم ک ...

وقتی شوهرت از بیرون میاد برو استقبالش

بعدا برو دنبال کارات

اینجوری بهتره بانو

فمینیست هستم

با دخترم میریم دم در و در رو براش باز میکنیم

دوست ندارم خودش در رو باز کنه و

فعلا بخاطر کرونا صبر میکنیم لباس عوض کنه و دست و صورتش رو بشوره بعد هردومون رو بغل میکنه بعدش هم میوه چای شربت هر چی که بخواد براش اماده میکنم با هم میخوریم

۱۱ ساله این روال زندگیمونه 

اره میرم ب استقبالش بوسش میکنم.بعد غرغر میکنه چرا چاییت حاضر نیست خرش میکنم.منتظرچایی می مونه دیگه.عشق چایی و غذاست.

بعدم فلاسک میذرم جلوش میخوره دراز میکشه همونجا میخوابه بعدم ناهار میکشم اماده میکنم وسایل و میگم بیاد بخوریم.ساعت ۴ ناهارمیخوریم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
2790
2778
2791
2779
2792