2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه با کاشت وضو جبیره ای گرفت و نماز خوند اما گناه وضو نگرفتن وجود داره 

خوب وقتی گناه وضو نگرفتن داری در واقع پس وضو نگرفتی

جبیره واسه وقتیه که دلیل قابل قبولی واسه نرسیدن آب وجود داشته باشه مثل گچ گرفتن دست ، بریدن دست وقتی خون بند نیاد و ... 

اما اینکه آدم به اختیار خودش بدون دلیل موجه ناخن بکاره درست نیست

با لاک که اصلا چون وضو صحیح نیست  اما اگر کاشت دارید میتونید وضو جبیره ای بگیرید اما گناه وضو ...

عزیزم وضو جبیره برا وقتیه که زخمی چیزی رو دست باشه و نشه وضو گرفت ن اینکه ما بریم ناخن بکاریم و.... خودتونو گول نزنید

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 
خوب وقتی گناه وضو نگرفتن داری در واقع پس وضو نگرفتی جبیره واسه وقتیه که دلیل قابل قبولی واسه نرسیدن ...

ببین عزیز باید نماز خونده بشه دلیل نمیشه نماز نخونه به همین دلیل مراجع گفتن باید وضو جبیره ای بگیرن و بعضی گفتن تیمم هم باید بکنن تا نماز خونده بشه اما اشکال بر وضو وارده و گناه بر گردن طرف هست  اما نماز باید خونده بشه 

مگر کسی که مجبور به کاشته که واسع اون گناه اشکال وضو وجود نداره 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
عزیزم وضو جبیره برا وقتیه که زخمی چیزی رو دست باشه و نشه وضو گرفت ن اینکه ما بریم ناخن بکاریم و.... ...

عزیزم من نه ناخون کاشتم نه چیزی خودمم گول نمیزنم بهتره یکم تحقیق کنی متوجه میشی چی میگم 

از نظر مراجع وضو باطله اما نباید کسی که ناخون کاشته نماز نخونه پس باید جبیره کنه و تیمم که نمازشو بخونه اما گناه وضو نگرفتن بر عهدشه و وضوش اشکال داره اما عمل نماز باید انجام بشه البته بر نمازشونم شک وارده که نظر ها متفاوته 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

خوب ديگه نوشته اگه بشه برطرفش كرد وضو جبيره باطله حالا اين كه از عمد ميرين ناخن ميكارين ااصلاااااا درست نيست حتي نا محرم هم ببينه حرامه😑

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
خب شما ک میخونی چرا روزه ی شک دار بگیری  اصولش رو هم رعایت کن

چون دوس دارم لاک بزنم گاهی آیت الله ها هزار تا گناه میکنن نترس با ناخن زیبا نماز بخونی نمیری جهنم گناهش مت آدم کشتن نیس گناهی نیس خدا زیبایی دوس داره اینا چرندیات مغز آدم بیماره ک لاک باطل میکنه من گاهی میخام با لاک بخونم مهم نیت قلب و روح ه نه چرندیات آیت الله های.....