2777
2789
عنوان

فردا عروسی خاهرمه.با چه اهنگی تمرین کنم تکی برقصم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد نمکین شما خدایی😒

خوب دیجی مبارید یا خودتون اهنگ میذارید

اگه خودتون میذارید که با هر آهنگی که خودت خوشت میاد

من از اهنگهای سوگلی از راه میاد اندی خوشم میااگرم دیجی میارید بگو بهش اینو بخونه

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

حتما که تمرین نمیخواد خواهرم

برو وسط و قشنگ برقص

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

واقعیت اینه که زندگی نمیشه تعطیل شه بلکه تا چندماه دگ فرهنگسازی میشه که زندگی به حالت عادی برگرده اما با رعایت پروتکلهای بهداشتی

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

خوشبخت بشن 

بچه ها مگه اختیار ب اسی بوده ک همه ریختین سرش میگین عروسی چرا گرفتی 

این خودشم قربانیه ک ن راه پس داره ن پیش 

ن میتونه نره ن میتونه بره 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍