2777
2789
عنوان

(((((((((((خبر فوری))))))))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 238 پست
هیچی دیگه اون موقع داشتن سر قیمت چک و چوونه میزدن لابد . ولی منظورم اینه که یه زن کم و سن و سال با حداقل 4-5 تا ن ر ه خ ر داشت چونه میزد . خیلی غم انگیز بود
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اما خونواده اشون به طرز فجیعی یکی یکی مردند. پسر خونواده رو که از تیر برق بالا رفته بود برق میگیره میسوزوندش. یه پسر دیگه اش هم جوری تصادف میکنه قابل شناسایی دیگه نبوده. دیگه بقیه رو نمیدونم.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  
نیلو بدترین قسمت زندگی اینه که آدم بی تعصب بشه . خدا بهروز هیچکدوممون نیاره
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"
اره نیلو منم یادمه اگه یکی دوست پسر داشت بقیه یه طوری بهش نگاه میکردن بنده خدا کاری هم نمیکرد فقط نامه رد و بدل میکردن. اما حالا...
من خودم استرس شدیدی دارم خدا بهم بچه داد چطور تربیتش کنم تو این جامعه گرگ.
برا همین خدا بهم بچه نمیده میگه عزیزم استرس نداشته باش اصله کاریو نمیدم.
اره راپی تازه به طرز بدی مثلا انگار بگه دلتون بسوزه. با ش هوت کشید رو باسنش.