2777
2789
عنوان

سفینه النجاه

1016 بازدید | 128 پست

باعرض سلام خدمت مهدی یاران عزیز.                انشاالله از فردا قصد داریم مطالب چله انتظارمون رو در کانال های منتظران ظهور با شما عزیزان در این تاپیک به اشتراک بگذاریم,شروع رسمی چله از 22تیر می باشد ولی از فردا به منظور پیوستن به ما فراخوان میدهیم که در صورت تمایل شما عزیزان در کانالهایمان به ما بپیوندید ودوستانی که به این کانالها دسترسی ندارند در همین تاپیک در خدمتشان هستیم.                                      واین ادرس کانال ها.                                    

✅پیام رسان تلگرام:

https://t.me/joinchat/AAAAAFKYkz4-ppebB2eCQg

http://t.me/Montazeranezohooor

✅پیام رسان واتساپ:

https://chat.whatsapp.com/IRqCtOyxfhKDpSQGfPpd1H

و

https://chat.whatsapp.com/DKRXdVWPlq0EElPsr5DNzO

✅پیام رسان ایتا:

https://eitaa.com/joinchat/3172335659C7dc453acb8

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

🌹صاحب عصر و زمان من؛

وقتی لبیک یا مهدی(عج)گفتم🤝

وتصمیم گرفتم چهل روز به بهترین نحو خودم را به خصلت صداقت آراسته کنم، اولش دلم لرزید...

گفتم نکنه لبیک بگم و توش بمونم!

ولی توی این چهل روز بیشتر از همیشه حضورتون رو حس میکردم. 

میدونم کنارم بودی مولای من!

و هروقت خواستم دروغ بگم، صدام زدی و گفتی: «قولت که یادت نرفته؟»

خوب میدونم شما بودی که نذاشتی عهدم رو بشکنم.

چهل روز گذشت،

خوشحالم که بر سرعهدم ماندم💪

ولی...

دلتنگ تر از همیشه هستم😔

چون حالا میفهمم «دنیای شاد و زیبا»، بدون شما،بزرگ ترین 🚫دروغ تاریخه.

کاش دنیا و آدمهاش زودتر توبه کنن و به این دروغ بزرگ، نه بگن. 

کاش همه لبیک گوی همراهیتون بودیم،

کاش زودتر بیای آقاجان...

کاش زودتر بیای و از زبان مبارکتان بشنوم:

أَلا یَا أَهلَ الْعَالَم،

إِنَّ جَدِّيَ الْحُسَين قتل عَطشاناً😭

جانم فدای شما و جدتون مولاجان💞

میخوام آنقدر خودمو برای یاریتون بسازم که قابلم بدونید و حتی اگر مرگ بین من و ظهورتون فاصله انداخت،

رخصتِ یاری با رجعت کنندگانتون را بهم بدید.

من خودمو ثابت میکنم پدر مهربانم❤️

من چهل روز فهمیدم

چقدر شیرینه خوش عهدی به شما!

چه حس عجیبی داره لبیک گفتن به شما!

و

می خوام باز هم لبیک بگم

هم به شما هم به جد عزیزتون...

می خوام امسال یه کار متفاوت کنم.

🏴این بار چهل روز مونده به ایام محرم جدتون حسین(ع)،

چله ی ترک گناه میگیرم و هر روز این چله با زمزمه ی زیارت عاشورا با شما امام مهربانم تجدید عهد میکنم که نمیگذارم برای شما عاشورای دیگری رقم بخوره..

این بار،

می خوام سوار بر سفینه النجاه بشم و بر هوای نفس و وسوسه ی شیاطین غلبه کنم..

تا مُحرمی متفاوت را درک کنم🏴

من خوش عهدم مولای من.

فقط!

دستانم را رها نکن...

لبیک یا حسین(ع)

لبیک یا مهدی(عج)

#چله_های_انتظار

#سفینة_النجاة

@Montazeranezohour

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق

▪️صدای پای کاروان کربلا می آید،

▪️فریاد هل من ناصر مظلوم کربلا...

🏴ما از کودکی سینه بر غم و غریبی امام حسین(ع)زدیم، 

لبیک یاحسین(ع)گفتیم...تا برسیم به لبیک به امام غریب زمانمون.

همیشه وقتی از عاشورا خواندیم و شنیدیم،

حسرت داشتیم کربلا بودیم و امام غریبمون را یاری میکردیم.

فرصت تمام نشده،

فریاد هل من ناصر حسین زمانه ات را میشنوی؟

امام غریبمون که  آواره و غریب .......

وای امام غریبم...

امام زمانم

عالم از توست، غریبانه چرا میگردی مولاجان🥺

...طاقت نوشتنش برای من نیست و میدونم طاقت خوندنش برای شما...

می خوام قول بدم مولاجان

میخوام قول بدم که اگر سهم من در رفع غربت و شادی دل شما ،حتی یک نقطه باشه،سهمم را ادا میکنم.

شما را نمیبینم ولی صدای هل من ناصرتون را میشنوم.

▪️میخوام در مصیبت جدتون حسین(ع)امسال طور دیگری حاضر بشم...

▪️میخوام نفسم را از اسارت گناه آزاد کنم تامُحرّم امسال را جور دیگری درک کنم.

تا به شما اثبات کنم که پای عهدم میمونم❤️و نمیذارم عاشورای دیگری تکرار بشه.

امسال میخوام با همه ی منتظرانتون لبیک بگیم و ۴۰ روز مانده به محرم؛ یعنی از روز یکشنبه۲۲ تیر همه باهم چله ی ترک گناه بگیریم.

این مُحرّم می خوام مَحرَمِت بشم مولاجان

💚من را به حرم سبزت بخوان...

ما منتظرانتان

در طوفانهای آخر الزمان

سوار بر سفینه النجاتیم که با انوار هدایتگرش ما را به شما میرسونه.

ما منتظران اینجا دور هم جمع شدیم تا خودمون را برای یاری شما بسازیم مولاجان

لبیک یا حسین(ع)

لبیک یا مهدی(عج)

#چله_های_انتظار

#سفینة_النجاة

@Montazeranezohour

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

📢📢📢اطلاعیه📢📢📢

💥💥توجه 💥💥توجه💥💥

⚠️منتظران بزرگوار

توجه فرمائید!⚠️

⚡️از طرح جانمونید⚡️

از روز یکشنبه ی هفته ی آینده مورخ22 تیر(چهل روز مانده به ماه محرم)،

چله ی سوم ما با نام 

🛳️ سفینه النجاة🛳️ (کشتی نجات)

آغاز میشه.

💚اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة💚

هر روز این چله همراه هم هستیم با ترک عمومی گناهان و قرائت زیارت عاشورا.

👇🏻

اگر میخواهی امسال محرم متفاوتی را درک کنی با این طرح همراه شو🏴

به امام مظلوممون سیدالشهدا علیه السلام توسل کن،

و به حق خون پاک شهدای کربلا قسمشون بده که "مصباح الهدی"(چراغ هدایت) باشند برامون 

تا سوار بر کشتی نجاتشون به مقصد برسیم...

مقصد یک منتظر ، امام زمانشه❤️

⚠️از طرح جانمونی⚠️

لبیک یا حسین(ع)

لبیک یا صاحب الزمان(عج)

#چله_های_انتظار

#سفینة_النجاة

@Montazeranezohour

حاجتمندان 

✴️توجه ✴️توجه✴️

سلام🌹

حال که قرار است، شاید برای اولین بار همراه دیگر منتظران و ارادتمندان حضرت(عج) چهل روز زیارت عاشورا قرائت کنیم،

بسیار بجاست که همگی باهم برای حاجتهای جمع دعاکنیم.

1️⃣اولین حاجت ما از این ختم دسته جمعی ان شاء الله فرج و سلامتی آقامون(عج)

2️⃣حاجت بعدیمون هم حاجت روائی همه عزیزانی که در این برنامه شرکت می کنند و حاجتهای شخصی خودمون و عزیزانمون...

✅ان شاء الله برآورده باشه و خداوند ازهمگی قبول کند.

👈دوستان و عزیزانتان را به شرکت در این طرح دعوت فرمائید و با ارسال مطلب بعدی به کانال ها و گروهها و...همراهی فرمائید تا جمعیت بیشتری همصدا باما چله ی ترک گناه و زیارت عاشورا بگیرند.

ان شاءالله مورد عنایت حضرت عج واقع گردد...

👌به سهم خودت در آمادگی جامعه ی انتظار موثر باش💪

🍃🌺اللّهمَ عجِّل لِولیکَ الفرَج🌺🍃

#چله_های_انتظار

#سفینة_النجاة

@Montazeranezohour

🏴صدای پای کاروان کربلا می آید،

بوی محرم،

فریاد هل من ناصر حسین(ع)،

و تنهایی امام مظلوم😔

ای منتظر،

فریاد "هل من ناصر" حسینِ زمانه ات را میشنوی؟

امام زمانت را با آمادگی خودت و جامعه ی انتظار یاری کن!🤝

از روز یکشنبه۲۲تیر(چهل روز مانده به محرم)چله ی ترک گناه و قرائت زیارت عاشورا داریم.

حاجت ما:

1️⃣سلامتی و تعجیل در فرج حسین زمانمون

2️⃣برآورده شدن حاجات جمع

✅با ما همراه شو

و

✅دیگران را به همراهی دعوت کن

ان شاء الله سوار بر#سفینه_النجاه، در طرح موفق باشی و محرمی متفاوت را درک کنی.

⬅️با راهکارهای ترک گناه درخدمتتان هستیم.

📌آدرس ما در فضای مجازی👇

ایتا:

https://eitaa.com/joinchat/3172335659C7dc453acb8

تلگرام:

http://t.me/Montazeranezohooor

واتساپ:

https://chat.whatsapp.com/DKRXdVWPlq0EElPsr5DNzO

⚠️توجه:

در پیام رسان واتساپ مطالب قبل از عضویت را نمی توانید مشاهده فرمایید

🏴اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة

بی شک یکی از عوامل تاخیر در فرج گناهان ماست...

✅ما منتظران حضرت (عج) میخواهیم در این سالهای همراهی به سهم خودمون در تعجیل فرج موثر باشیم.

✅می خواهیم به سهم خود، حسین زمانه ی خودمون را یاری کنیم.

و چهل روز مانده به ماه محرم(از یکشنبه۲۲تیر)فرصت مناسبی است تا با چراغ هدایتگر مظلوم کربلا و سوار بر #سفینه_النجاة بیشتر از قبل به امام زمانمون نزدیک بشیم❤️

تا در مُحرّمِ حسینی،

حال و هوای منتظرانه تری نسبت به امام زمانمون داشته باشیم ان شاء الله

در این چله هرروز باعناوینی جهت ترک گناه در خدمت شمابزرگواران هستیم.

📌شما عزیزان نیز می توانید این تلنگر را به روشهایی برای خودتان بالاتر ببرید،مثلا از عکسهای پیشنهادی بعدی برای پس زمینه و پروفایل و...استفاده فرمائید تا طی روز دائما طرح یادآوری بشه.

لبیک یا حسین(ع)

لبیک یا مهدی(عج)

عکسهای پیشنهادی👇👇👇👇👇

#چله_های_انتظار

#سفینة_النجاة

@Montazeranezohour