2777
2789
اره .البته من تنهام تا الان خیلی برای خودم ناهار درست نمیکردم ولی از فردا به بعد میخوام به خودم اهمی ...

آفرین من عدس پلو دارم از شام نمیپزم🌹 دوست داشتی درست کن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کرفس گذاشتم معرکه😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما چجوری درست میکنی گلم ؟؟

عدس رو میپزم بعد با برنج که نیم پز شده قاطی میکنم روغن می‌ریزم میدارم دم بکشه بعد کشمش و گوشت چرخ کرده رو هم آماده میکنم می‌ریزم روش عزیزم🌹

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نوش جانتون .چجوری درست میکنین ؟؟

مثل قرمه سبزی

کرفس رو خوب تفت میدم باگوشت وپیاز بعدنصف بسته هم قرمه سبزی میندازم توش +لوبیا چیتی😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...