2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 33 پست
سعی کن خودتو بزنی به بی خیالی  تو مسئول همه ی اتفاقات و شعور اطرافیانت نیستی

میترسم تو یه جمع بزرگ منو ببینه و محلم نذاره

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
میترسم تو یه جمع بزرگ منو ببینه و محلم نذاره

وااااچه ترس عجیبی😯

خب تو هم محلش نذار این طور که معلومه اصلا اعتماد به نفس نداری در عوض من اعتماد به سقف دارم😁

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااچه ترس عجیبی😯 خب تو هم محلش نذار این طور که معلومه اصلا اعتماد به نفس نداری در عوض من اعتماد ...

سعی میکنم قوی باشم 😩

یه سوال دارم ازت مثلا اکن طرف بهت بی محلی کرد شما چی کار می کنی؟؟؟

خجل میشه آدم خب

مخصوصا جلو فامیل

خجل میشه آدم خب مخصوصا جلو فامیل

ببین شما طوری رفتار کن که نیاز به محل گذاشتن و اهمیت دادن دیگران نباشی ببخشید اینطور می گم ولی اگه اینطور نباشی می شی مثل بچه ها که نیاز به توجه دیگران دارن برا خودت ارزش زیاد قائل باش یه جورایی پررو باش ولی بی ادب نه

ببین شما طوری رفتار کن که نیاز به محل گذاشتن و اهمیت دادن دیگران نباشی ببخشید اینطور می گم ولی اگه ا ...

همش فک میکنم خب اگه فامیل با آدم بد شن

اینم ک با من بده

دو نفرم از دوستام بد شن باهام

دیگه هیچی

همش فک میکنم آدم منفوریم ک همه باهام بدن

همش فک میکنم خب اگه فامیل با آدم بد شن اینم ک با من بده دو نفرم از دوستام بد شن باهام دیگه هیچی ...

باید اعتماد به نفستو ببری بالا دیگه من چیزی ندارم راهنماییت کنم فقط اینکه برو مشاوره

باید اعتماد به نفستو ببری بالا دیگه من چیزی ندارم راهنماییت کنم فقط اینکه برو مشاوره

تو این ترسو نداری که تو دنیا منفور شی؟ 

تو این ترسو نداری که تو دنیا منفور شی؟ 

یه چند ماهی پیش داشتم ولی اعتماد به نفسمو بردم بالا خیلی زجر کشیدم به خاطر همین درکت می کنم

یه چند ماهی پیش داشتم ولی اعتماد به نفسمو بردم بالا خیلی زجر کشیدم به خاطر همین درکت می کنم

تو چجوری اعتماد بنفستو بردی بالا؟ 

من کللللی مطلب میخونم تمرین میکنم

الان یکم بهترم

اگه چند ماه قبل بود ک بخاطر همین قضیه بلاک کللللی گریه زاری راه مینداختم

تو چجوری اعتماد بنفستو بردی بالا؟  من کللللی مطلب میخونم تمرین میکنم الان یکم بهترم اگه چند ...

به خودم می گفتم تو هیچی از دیگران کم نداری تو فلان چیو داری که فلانی نداره چرا اون باید دستت بندازه تو کلی چیزای خوب داری که دیگران ندارن تو خانواده ی خوب داری تو اخلاق خوب داری خلاصه حسن اخلاقای خودمو به خودم می گفتم و در نهایت می گفتم تو بهترینی لاقل برا خودت تو پادشاه خودت هستی پس دیگران حق له کردن تو رو ندارن پس بهشون اجازه نده پامالت کنن تا حدود یک ماه پیش خوب شدم خانواده ام ازم راضی شدن گفتن تو چقدر خوب شدی تو چقدر حالت خوب شده و ...

و همچنین سعی می کردم بی تفاوت باشم به مسائل مثلا قبلا اگه یه نفر از من رو شو بر می گردوند تا چند روز می رفتم تو فکر که من مگه چی کار کرده بودم که این اینجوری کردو...اما الان اگه یه نفر روشو ازم بر گردونه نه تنها رو مو ازش بر می گردونم جوری لهش بی محلی می کنم که غرورش له بشه همون طور که دوست داشت غرور منو له کنه البته کینه ای نباش ولی معذرت می خوام خُلم نباش که ۶ر جور دلشون خوایست باهات بر خورد کنن