2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 95 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تنبلی  دارم.چهار ماه ولی ماه اولهدارو خوردم ۲۹

درد سینه از عوارض دوفاستون هست عزیزم

انشالله ک نتیجه بگیریم ❤️

موعد من 3مرداد هست البته نامنظم هستم ولی اگ تا اون موقع پری نشم بی بی چک میزارم 

خبرشو اینجا بدیم💌

روز دوم ک امپول زدم بیبی مثبت کاذب بود ولی چهاروز بعد زدم منفی شد حالا میخام دوباره بزنم ببینم بازم ...

بی بی تا 14 روز بعد از امپول مثبت کاذب میشه بهترین زمان 16روز بعد

اره روز دوازدهم سونو رفتم فولی ۲۱داشتم امپول زدم دو تا وامروز روز ششمه امپوله

آمپول رو آزادم میفروشن؟؟بدون نسخه؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
بی بی چک رو چه زمانی استفاده کنی دقیق تره ؟

اگه امپول زده باشی روز موعودت،اگه نزدی یکهفته یا سه روز بعد موعود

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
آمپول رو آزادم میفروشن؟؟بدون نسخه؟

نه فکرنکنم،برو بگو دکتر برات بنویسه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥