2777
2789
گول میدم دخمل اوبی باشم🙁😜😃😃😂😂 باربییییییی😍😍😍

من بیشتر باربی هارو دیدم 

کدومش؟

من خودم آواتار اخرین باد افزار 

و چگونه اژدهای خود را اموزش دهیم رو می دوسم😬

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا اومدی؟؟😊

نه🙁 ولی عاشق آب و هوای قسمتای شمالیمممم😍😍😍😍

تو تا حالا شیراز اومدی?😀

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
من بیشتر باربی هارو دیدم  کدومش؟ من خودم آواتار اخرین باد افزار  و چگونه اژدهای خود را ...

همشو دوس دادم لانتی باربی و خاهرانش باربی پرنسس و گدا باربی و قصر الماس باربی دریاچه قو باربی و در اسرار آمیز و...😂 مامانمم خیلی دوس داره😂😂😍کلا خانوادگی نوزاد درونمون فعاله

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
وااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂 پوکیدم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂

والا 😑😂😟

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
عزیزم منم ۸۰ ام  به نظرم ماکه تا الان منتظر موندیم  یکم بیشتر بمونیم همی خانوما ی حامله ...

😂😂😂😂😂😂 شوگرمامی# 😰😱🙈🙈🙈🚫

همشو دوس دادم لانتی باربی و خاهرانش باربی پرنسس و گدا باربی و قصر الماس باربی دریاچه قو باربی و در ا ...

😂😂😂اتفاقاا مامان منم خیلی باربی رو دوی داده

چه تفاااهمی😀😂

باربی موج سوارم خوبه

باربی و ۱۲ پرنسسم خوبه

عزیزمم حتما😍 ولی الان تو این وضعیت؟؟😂😂

😙😂😂😆خب باشع حالا یکم صبر کن شب بیا(پسر داییم برای اشاره ب ی زمان خیلی دور میگه شب😂)

😂😂😂😂😂😂 شوگرمامی# 😰😱🙈🙈🙈🚫

☹☹☹☹نخیرم همسر پخته تر من اسمشو میزارم😂😂😂😌😌😑😑

😂😂😂اتفاقاا مامان منم خیلی باربی رو دوی داده چه تفاااهمی😀😂 باربی موج سوارم خوبه باربی و ۱۲ پر ...

باربی و ۱۲ پرنسس😍😍😍😂😂😂مامان من عاشق مدل موهاشونه

2790
2778
2791
2779
2792