2777
2789
عنوان

میشع نظر بدین؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 95 پست
اگه گوشی میداشتم پایت بودم تا جهنم. ولی گوشی منو شوهرم یکی هس.ایستگاه بهشت پیاده میشم😉😂😂

🥺🥺🥺دلم شیکست ک ب شوهرت بگو گوشیشو بدع ب تو کاملا😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

🥺🥺🥺دلم شیکست ک ب شوهرت بگو گوشیشو بدع ب تو کاملا😂

😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

تلگرام ندارم🙁

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
چرا واقعا چرااااا🥺🥺🥺

از اولش خوشم نیومد از تلگرام

هیچوقت باهاش کنار نیومدم🙁

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
از اولش خوشم نیومد از تلگرام هیچوقت باهاش کنار نیومدم🙁

🥺🥺🥺هر چند خودمم زیاد نمیرم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام.  نع..! اگع بزاری بعدن فک کنم کع بیام یاع  نع!!!!!

اق معلم ادا منو در میارین؟دستتون درد نکنع

باشع نیاین