2777
2789
عنوان

عروسی کرونایی😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 91 پست

آدم تو عروسی داغه دیگه فاصله و اینا رو نمیفهمه😂

ولی خب من شنیدم تو یه عروسی آشپز ناقل بوده کلی آدم مبتلا شدن پس میتونه خطرناک باشه

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله باز هم خطرناکه

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

😂 با ملسک خیلی خنده داره خدایی دیشب شاهد این مدل عروسی بودم 

ولی ایده خوبیه الکل رو میز😃 

این ور میز الکل صنعنی😂اونوز میز الکل خوردنی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ادم عروسی نگیره سنگین تره تا همچین اداها

واقعا عروسی با ماسکو دست کشو مایع ضد عفونی کننده مذخرف نیست؟؟

اصلا درک نمیکنم 

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
آدم تو عروسی داغه دیگه فاصله و اینا رو نمیفهمه😂 ولی خب من شنیدم تو یه عروسی آشپز ناقل بوده کلی آدم ...

تو یه روستا که همه بشدت رعایت می کردن یه نونوا کرونا داشته کل اون روستا گرفتن😑

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
ببین بالاخره احتمال داره یهو روبوسی کنند و... حالا چندماه دیگه عروسی بگیری چیزی نمیشه ها

دیگه خدایی الان این و همه می‌دونن ک نباید روبوسی کنن... 

اگه به من باشه که مایلم اصلا برگزار نشه! ولی هب شرایطی هست ک متاسفانه تحت اختیارات من نیست.

💙صدا کن مرا... 

ای خدا نروید بابا ...با جونتون بازی نکنید ..من یکم توی سینم احساس خشکی میکنم توهم کرونا گرفتم مثل چی ترسیدم 

اصلا چ کاریه الان عروسی تو این اوضاع برن سر زندگی شون بعد ی جشن بگیرن

کاربر قدیمی ام هی نگید عضویتت مبارک ک خودم ۴سال به همه میگفتم😂
دیگه خدایی الان این و همه می‌دونن ک نباید روبوسی کنن...  اگه به من باشه که مایلم اصلا برگزار ن ...

خب ادم اون جا داغه و نمیفهمه این چیزا رو😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@