سلام بچز. اگه آدم توی این شرایط یه جشن با جمعیت کم و توی فضای باز برگزار کنه و مهمونها یکی در میون بشینن و همه الزاما ماسک بزنن و مایع ضدعفونیکننده روی همهی میزها باشه آیا باز هم خطرناکه؟
ولی خب من شنیدم تو یه عروسی آشپز ناقل بوده کلی آدم مبتلا شدن پس میتونه خطرناک باشه
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
واقعا عروسی با ماسکو دست کشو مایع ضد عفونی کننده مذخرف نیست؟؟
اصلا درک نمیکنم
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
آدم تو عروسی داغه دیگه فاصله و اینا رو نمیفهمه😂 ولی خب من شنیدم تو یه عروسی آشپز ناقل بوده کلی آدم ...
تو یه روستا که همه بشدت رعایت می کردن یه نونوا کرونا داشته کل اون روستا گرفتن😑
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال