2777
2789
عنوان

من ک پشیمون نیستم ولی اگه شما جای من بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی ادم میبینه برو در خونش ،یا ب مدیر بگو چشم تو چشم میدین فحش ندین

حتی یه سرسوزن پشیمون نیستم فقط دوس دارم ببینم درو ک بازکرده چ حالی شده

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد
تو ورقه آچار تایپ کن لطفا آشغال‌های خود را از بالکن در حیاط پرت نکنید فرهنگ# _آپارتمان_نشینی بعد ...

چه فکرخوبی

ممنون

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

ما ک ی مدت بود همسایمون فیلترهای سیگارو مینداخت کنار در خونمون 

منم ی روز دوستم اومد خونمون رفتم بدرقش کنم دیدم مرده دم در حیاطشونه. گفتم نگاه کن تروخدا نمیدونم چ آدمای بی‌شعور بی فرهنگ احمقی اینا میندازن اینجا واقعا خاک عالم تو سرشون بویی از انسانیت نبردن ی مشت گاون فقط موندم خدا چرا اینا آدم آفرید... خلاصه دلم پر بود کلی بارش کردم ب صورت تیکه از اون روز ب بعد هیچوقت کارشو تکرار نکرد

بنطرم برگه رو بچسبونه در اسانسور تو طبقه ی اونا ک بفهمه یارو

یه کاریش میکنم .اینا منقلشون رو هم گذاشتن لبه بالکن هرسری کباب دارن بالکن مام سیاه میشه .اینو میدونستیم ولی شوهرم چون دوست هس با مرده اجازه نمیداد چیزی بگم

ما ک ی مدت بود همسایمون فیلترهای سیگارو مینداخت کنار در خونمون  منم ی روز دوستم اومد خونمون رف ...

وای عزیزم آفرین .منم حرفام تو دلم موند

حرکتت جالب بود خوشم اومد😂👏👌👌

دوست داشتم دروبازمیکرد میدادم دستش

بنطرم برگه رو بچسبونه در اسانسور تو طبقه ی اونا ک بفهمه یارو

اره اینم فکر خوبیه ولی تویه جای عمومی تر بذاره بهتره امکان داره اون چندواحدی که بعضی اوقات اشغال میتکوننم دیگه اینکارو نکنن

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
ب مدیر ساختمون بگین و خودت کاملا محترمانه تذکر بده بهشون ،

یه مدیر خنگی داریم بود و نبودش فرقی نداره